Echipament sportiv pentru fotbaliștii dintr-o comună din Gorj

Lotul de fotbal din comuna gorjeană Turburea a avut miercuri o surpriză de proporții din partea autorităților locale. Din fonduri de la bugetul local, fotbaliștii au primit echipament sportiv și acum se pregătesc pentru Campionatul Județean de Fotbal.

Ca de fiecare dată, autoritățile locale din comuna Turburea pun un accent deosebit pe sportivii din localitate, în special pe lotul de fotbal.

Pentru că, în urmă cu doi ani, echipa de la Turburea s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Național de Fotbal al Satelor din România, autoritățile s-au gândit să-i motiveze pe sportivi, așa că le-a oferit un echipament sportiv complet.

Decizia a fost luată și în contextul în care echipa din Turburea va participa și la Campionatul Județean de Fotbal. ”Noi avem echipă de fotbal aici la Turburea și mereu băieții au muncit. La fiecare început de an școlar îi motivăm, așa cum s-a întâmplat și astăzi, când le-am oferit câte un echipament sportiv complet, un trening, o pereche de adidași și tot ce le trebuie ca să se prezinte așa cum e normal la o competiție sportivă, mai ales că i-am înscris la Campionatul Județean de Fotbal. Lotul are 20 de jucători care au fost echipați”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Echipamentele sportive au fost achiziționate cu bani de la bugetul local și au costat aproximativ 6.000 de lei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: