Cum a răspuns CE Oltenia sesizărilor

CE Oltenia a primit sesizări legate de angajați suspectați că se încadrau în planul de concedieri colective, adică pensionabili până în luna septembrie a anului 2018, și care nu s-au regăsit pe listă. CE Oltenia a răspuns la cinci dintre aceste sesizări, rezultatele analizei fiind publicate pe site-ul companiei. Pentru angajatul Ștefan Constantin, cei din companie au răspuns astfel:"conform adresei emisă de Casa Județeană de Pensii Gorj (CJP Gorj), nr.125272/26.05.2015, data pensionării la limită de vârsta cu reducerea vârstei standard de pensionare este 23.04.2019". O altă sesizare făcea referire la Nicolae Cilibiu, director de unitate minieră, cei din CE Oltenia au transmis că acesta îndeplinește condițiile pentru pensionare la limită de vârstă la data de 19 octombrie 2020. O altă sesizare era pentru Dobrogeanu Marcel  care, din analiza celor de la CE Oltenia în baza informațiilor primite de la Casa Județeană de Pensii, este pensionabil abia în 9 octombrie 2022.
Și în ceea ce îl privește pe salariatul CE Oltenia Popescu Nicolae cei din companie au comunicat că îndeplinește condițiile pentru pensionare la limită de vârstă cu reducerea vârstei standard de pensionare la data de 30 ianuarie 2019.
În ceea ce privește sesizarea care îl privea pe Cornoiu Ion, cei din companie au transmis că "a încetat Contractul Individual de Muncă la data de 31.03.2016, în baza art. 55 “b” din Codul Muncii", se arată în postarea de pe site-ul CE Oltenia.

Vizualizări: 1,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: