S-a aflat şi ultima necunoscută din Liga 1

FC Voluntari a răpus încă o echipă din Liga 2 la meciurile de baraj şi va juca din nou în Liga 1. Echipa ilfoveană este la al treilea meci de baraj câştigat, stabilind chiar un record din acest puncte de vedere.

FC Voluntari a fost un adversar prea bun pentru Dunărea Călărași la barajul pentru promovarea/menținerea în Liga 1. Dacă în tur ilfovenii s-au impus cu 2-1 la Călărași, în retur au câștigat clar, cu 4-0, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”. Trupa lui Liviu Ciobotariu se menține, astfel, în prima ligă, în timp ce formația lui Cristian Pustai rămâne în eșalonul secund.

Fostul jucător de la Pandurii, Lukas Droppa (7′), Jefte Betancor (18′), Igor Armaș (79′) și Cosmin Achim (86′ – penalty) au înscris golurile Voluntariului. Din minutul 54, Dunărea a evoluat în inferioritate, după eliminarea lui Robert Sălceanu pentru cumul de cartonașe galbene. La ultimul gol, Bud a comis henț în propriul careu după o centrare dintr-un corner.

După joc, antrenorul Liviu Ciobotariu și-a felicitat jucătorii pentru că au obținut menținerea în Liga 1. ”A fost un moment greu, a fost o provocare pentru mine. Echipa se afla jos, la subsolul clasamentului, moralul era foarte scăzut, al jucătorilor. Mă bucur că am reușit să salvăm această echipă, pentru că fără ajutorul lor nu puteam să fac nimic. Vreau să-i felicit în primul rând pe jucători, care au înțeles ceea ce le-am transmis, s-au antrenat foarte bine, ne-am dorit foarte mult să ne salvăm de la retrogradare și încă o dată îmi felicit jucătorii și sunt bucuros în seara asta, pentru că am venit într-o situație delicată, complicată și cu ajutorul jucătorilor, cu ajutorul conducerii am reușit să ne salvăm. Am prins, practic, ultimul vagon din trenul Ligii 1”, a spus Ciobotariu la microfonul DigiSport.

Fostul internațional va rămâne antrenorul echipei ilfovene.

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: