Boxul de la Pandurii are viitor, şase medalii la Cupa României

Şcoala de box gorjeană continuă să ducă mai departe tradiţia, semn că antrenorii sunt preocupaţi de găsirea de noi talente la juniori. Boxerii de la CS Pandurii s-au întors cu şase medalii de la Cupa României, competiţie care a avut loc la Zalău.

Boxerii juniori legitimaţi la CS Pandurii s-au clasat pe locul 1 într.un clasament neoficial, pe medalii, la Cupa României pentru juniori, întrecerile având loc la Zalău. Juniorii care sunt pregătiţi la Pandurii de antrenorul federal Doruleţ Neamţu au obţinut nu mai puţin de şase medalii, acestea plasându-i pe locul 1 în clasamentul final pe medalii.

Astfel, Angelo Teodosescu, care a concurat la categoria 80 kg, a urcat pe prima treaptă a podiumului, obţinând medalia de aur, Florin Căldăraru, la categoria 52 de kg, a obţinut locul doi, iar Alexandru Vasile, la categoria 75 de kg,  a luat medalia de bronz.  Cu dublă legitimare, la ACS Box Club Alex şi CS Pandurii, Antonio Dumitru, la categoria 63 de kg, şi Ianis Adam, la categoria 57 de kg, au încheiat competiția pe locul trei, câştigând şi ei medaliile de bronz la categoriile la care au boxat. Tot pe locul trei s-a clasat şi Flavius Boceanu, la categoria 48 de kg, acesta fiind pregătit de antrenorul emerit Ion Geică.

Medaliat cu aur la această competiţie, Angelo Teodosescu, va face parte din lotul naţional care va participa la un turneu în Serbia.

Şi pentru că Târgu Jiul oferă condiţii bune de pregătire pentru boxeri, lotul naţional de cadeți al României va veni la Târgu Jiu, începând de la jumătatea lunii iunie, pentru a efectua pregătirea pentru Campionatele Europene din această vară.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: