Cum comanzi flori dintr-o florarie online Bucuresti?

Vrei sa trimiti flori sotiei sau prietenei chiar de ziua ei, cand se afla la locul de munca sau iti doresti sa primesti acasa florile pentru o surpriza romantica facuta viitoarei sotii. Nu ai timp sa mergi pana la floraria din celalalt capat al orasului si nici sa stai sa alegi florile din sutele de variante expuse. Ce e de facut? Alegi o florarie online Bucuresti si comanzi florile dorite din doua sau trei click-uri. Florariile online sunt cea mai buna varianta daca vrei sa ii oferi flori si aranjamente speciale, cutii cu trandafiri, trandafiri criogenati, cosuri cu trandafiri sau alte flori, florile sunt mereu proaspete, arata foarte bine si sunt depozitate cu atentie in locuri speciale.

Odata ce ai gasit o florarie online cu experienta de unde iti comanzi florile dorite ai de parcurs cativa pasi simpli. Ca sa comanzi flori trebuie mai intai sa parcurgi oferta, sa vezi ce reduceri sunt, ce categorii exista pe site. Fiecare site are motor de cautare puternic integrat in layout, are si categorii, filtre, meniuri superioare pentru o navigare rapida in site si o gasire usoara a florilor dorite.

Dupa ce am parcurs oferta stabilim ce tip de flori vrem sa comandam. Pot fi trandafiri, pe care ii gasesti la preturi bune si la Floraria de Vis, pot fi flori de sezon, lalele, aranjamente florale care contin mai multe tipuri de flori. Daca nu stii exact ce sa alegi ai mereu florari cu experienta care iti raspund la orice intrebare, te pot indruma spre cele mai potrivite flori pentru ocazia in care vrei sa le folosesti. Consultantii iti vor spune si detalii legate de conservarea lor, de depozitare, de provenienta, detalii legate de asocierile cele mai inspirate in buchet, in cutii.

Livrare flori Bucuresti

Stim si ce flori comandam, intram apoi in pagina de produs si citim descrierile, vedem ce facilitati avem daca vom comanda mai multe produse. Tot acolo vedem pretul si accesoriile pe care le putem adauga, conditii de livrare, caracteristici speciale. Urmatorul pas ar fi stabilirea livrarii florilor in Bucuresti, care este gratuita la Floraria de Vis pentru orice comanda online. Livrarea florilor se poate face in Bucuresti, Ilfov-pentru 15 lei, in restul tarii, in functie de florarie se aplica tarife suplimentare. In patru ore florile sunt la destinatar, se primeste sms de confirmare la livrare. Pe langa detaliile de livrare, adresa, nume, numere de telefon, se va stabili si modalitatea de plata, cu un card, la expeditor, la livrare, prin transfer bancar. Plata online va fi securizata si foarte usor de facut, dupa adaugarea produselor in Cosul de Cumparaturi. Daca ai si vouchere sau sunt reduceri suplimentare acordate in anumite conditii vei putea sa le folosesti in pagina de finalizare comanda.

Comanda flori online Bucuresti

Cand ai completat toate datele si ai finalizat comanda vei primi o confirmare pe e-mail sau telefonica, depinde de fiecare florarie online. Confirmarile pentru o comanda flori online Bucuresti sunt rapide, orice nelamuriri ai le poti adresa echipei de la call center, telefonic, pe chat, pe e-mail. Unele formulare de comanda cuprind si o rubrica legata de anumite precizari importante legate de livrare, de produse, pe care poti sa o completezi inainte de a trimite comanda. Un reprezentant al florariilor online te va contacta pentru a confirma comanda si a lamuri alte aspecte si din acel moment comanda este in livrare. Curierii proprii preiau imediat toate florile dorite si le livreaza in patru ore la destinatar.

Vizualizări: 1,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: