Cum evoluează epidemia la Motru

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a comunicat miercuri seara că, în ultimele 24 de ore, la Spitalul Municipal Motru s-au prezentat 4 persoane care prezentau simptome specifice infectării cu noul coronavirus, din Motru, Broșteni și Tg. Jiu.

În acelasi interval de timp au fost testate pozitiv 2 persoane cu domiciliul în Cătunele și Boca. "Toate persoanele pentru care specialiștii au pus diagnostic cert de infectare cu virusul SARS-Cov 2 sunt internate la Sectia Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu și la Spitalul suport Tg Cărbunești. În măsura izolării la domiciliu se află 334 de persoane. Reiterez apelul către dumneavoastră de a respecta toate măsurile impuse de autorități în vederea limitării extinderii epidemiei", a transmis primarul.

Vești ceva mai bune au venit de la spitalul din Rovinari, unde marți nu au existat cazuri noi de suspecţi Covid-19. "Rezultatul în cazul unuia dintre cei 4 pacienţi suspecţi de infectare cu noul Coronavirus aflaţi sub supraveghere s-a dovedit a fi negativ, acesta fiind externat ulterior. Pentru ceilalţi trei încă se aşteaptă rezultatul testării", transmitea miercuri spitalul.

DSP Gorj a raportat marți 46 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 8 persoane vindecate și externate. 36 persoane internate și 2 persoane decedate. Miercuri nu a făcut nicio raportare.

Vizualizări: 2,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: