Soția și fiicele pacientului din Turceni, suspecte de Covid-19

Emoții pentru bărbatul din Turceni diagnosticat acum câteva zile ca fiind infectat cu noul coronavirus. Soția și fiicele lui au simptome și s-au prezentat la spital. 

"La Compartimentului de Primiri Urgențe s-au prezentat un număr de 4 suspecți de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de familia unui pacient confirmat anterior ca fiind infectat, două fiice și soția. Aceștia locuiesc în Turceni. O altă pacientă suspectă este din Bâlteni. Acestora le-au fost recoltate probe, urmând ca rezultatele să sosească în următoarele zile", a transmis Spitalul Orășenesc "Sf. Ștefan" Rovinari.

DSP Gorj a raportat marți 46 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului, din care: 8 persoane vindecate și externate, 36 persoane internate și 2 persoane decedate.

La nivelul judetului Gorj au fost prelevate 874 de teste, din care 63 sunt în lucru. Printre persoanele testate, în vederea depistării COVID-19, se află și 83 de angajați ai centrelor de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice din județul Gorj, rezultatele primite, până în momentul de față, fiind negative.

Vizualizări: 1,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: