Peste o mie de gorjeni în izolare la domiciliu. Patru gravide în carantină!

Numărul gorjenilor intrați în izolare la domiciliu crește de la o zi la alta, pe măsură ce tot mai multe persoane sunt depistate cu Covid-19. Doar în ultimele 24 de ore au intrat în izolare 263 de persoane, numărul total al celor obligați să stea acasă fiind de 1.085. Doar zece persoane au ieșit din izolare în ultimele 24 de ore.

Printre persoanele aflate în izolare avem peste 20 de jandarmi, un coleg al lor fiind pozitiv. De asemenea sunt familiile și contacții celor care lucrează la fabrica de tricotaje din Motru, dar și salariați din Complexul Energetic Oltenia. Cazuri de contaminare au fost semnalate în mai multe localități din Gorj.

În Gorj mai sunt și 256 persoane în carantină instituționalizată, din care 22 persoane au intrat în carantină și 12 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore.

În ultimele două luni au fost confirmate în Gorj cu Covid-19 un număr de 46 de persoane, din care mai sunt în spital 36.

La nivelul judetului Gorj au fost prelevate 874 de teste, din care 63 sunt în lucru.

Printre persoanele testate, în vederea depistării COVID-19, se află și 83 de angajați ai centrelor de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice din județul Gorj, rezultatele primite, până în momentul de față, fiind negative.

„În conformitate cu metodologia în vigoare, Direcția de Sănătate Publică Gorj asigură și testarea gravidelor aflate în centrele de carantină. În cursul acestei zile, au fost testate cele patru gravide, aflate în centrele de carantină din județul Gorj, persoanele fiind asimptomatice“, mai transmite DSP Gorj, cu mențiunea că datele prezentate se pot modifica de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică.

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: