Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum faci sa iti dezgheti masina rapid: asa nu mai stai in frig

Cum sa iti dezgheti masina mai repede: solutii care te vor ajuta sa nu mai stai atat de mult timp in frig.

Anotimpul rece nu reprezinta un sezon placut pentru soferi. Printre problemele cu care acestia se pot confrunta se numara imposibilitatea de a pleca cu masina de pe loc. Urmeaza sfaturile din acest ghid pentru a rezolva problema: cum sa iti pornesti masina cand e frig afara.

Pe langa acest lucru, mai apare problema dezghetarii autoturismului care, de regula, se realizeaza greoi. Exista insa cateva trucuri utile pentru a rezolva rapid aceste neajunsuri.

Cum dezgheti parbrizul inghetat mai repede

Poti dezgheta rapid parbrizul inghetat preparand acasa o solutie cu apa si otet: la o parte apa se adauga trei parti de otet. Se amesteca foarte bine si se pulverizeaza pe parbriz. In doar cateva secunde vei observa cum gheata groasa incepe sa se desprinda.

Cum sa iti dezgheti masina mai repede: afla si alte trucuri aici.

Vizualizări: 2,143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: