Cum poate câștiga PSD Primăria Târgu Jiu: Cu un “batalion” ca pe vremea lui Cârciumaru

PSD are șanse să recâștige primării importante în Gorj, anul viitor! Este părerea fostului senator Ion Rușeț, care nu exclude nici posibilitatea ca social-democrații să obțină și Primăria Târgu Jiu dacă îl vor susține pe Ciprian Florescu. Condiția: „Să facă un batalion ca pe vremea lui Cârciumaru.”

Ion Rușeț este convins că sunt câteva primării deținute în prezent de liberali, dar pe care le vor pierde la alegerile de anul viitor. Rușeț a venit, la Tele3, și cu câteva exemple. Nici Primăria Târgu Jiu nu ar fi imposibil de câștigat pentru PSD, susține Rușeț: “PSD nu va putea să recâștige Rovinariul, Novaciul, a câștigat deja Bumbești-Jiu. Cred eu că Mădălin Ungureanu va trece la PSD și sunt foarte mulți primari care joacă la două capete, se prezintă la manifestări organizate de PSD. PSD va recâștiga Motru și, dacă în PNL se mai mențin luptele interne... Să nu uităm că PSD a trimis fostul prefect secretar de stat și, dacă se reunește la Târgu Jiu și face PSD un batalion ca pe vremea domnului Cârciumaru, domnului Tudor, e posibil orice. Poate să câștige domnul Florescu”.

Ion Rușeț este de părere că “bătăliile” electorale de anul viitor vor fi interesante. „Cu ce va veni domnul Marcel Romanescu în fața electoratului să mai ceară voturi? A avut în 2017 un “iepure” în campanie. A fost domnul Caragea. El a luat și bronzul. Viorel Caragea va juca politic în 2020 la nivel local. Va candida poate și la Consiliul Județean, președinte, consilier, va candida. Îl veți vedea pe liste, va fi candidat în 2020”, a mai spus Rușeț.

Vizualizări: 2,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: