Cum poţi obţine o invitaţie la petrecerea vârstnicilor din Târgu Jiu. Locuri limitate!

Mare bătălie pe cele 1.500 de locuri disponibile la petrecerea vârstnicilor din Târgu Jiu, pentru care primăria va cheltui 140.000 de lei. Chiar dacă în fiecare an s-a speculat că petrecerea este pentru votanţii PSD, primăria dă asigurări că oricine poate obţine una din râvnitele invitaţii. Mai mult, au prioritate cei care nu au participat la petrecerile din anii trecuţi.

Autorităţile locale din Târgu Jiu au alocat și anul acesta sumele necesare sărbătoririi vârstnicilor din municipiu. Este vorba de 140.000 lei, bani care se presupune că vor ajunge pentru a face față cheltuielilor cu petrecerea, însă aproape în fiecare ani suma alocată a fost depășită. Și de această dată bătrânii vor participa la o masă festivă, cu muzică şi concursuri de dans. Cei din primărie spun cum pot fi obţinute invitaţiile. "Au fost făcute diferite comunicări şi au fost aşteptaţi la Direcţia Publică de Protecţie Socială pentru a se înscrie şi a putea participa în situația în care își exprimă această intenție și alți pensionari de pe raza municipiului Târgu Jiu. Nu s-a făcut niciodată o separare între cei care sunt sau nu sunt înscrişi în asociaţii, cluburi", a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.   

Bătrânii care vor să ia parte la petrecere pot solicita o invitaţie la Direcţia de Protecţie Socială, spun autorităţile, care n-au ştiut să precizeze și câte solicitări au fost depuse până acum. Prioritate vor avea cei care nu au mai fost la astfel de manifestări organizate în anii trecuţi, garantează autoritățile. Numărul de invitații distribuite este limitat la 1500. "Am făcut tot posibilul ca cei care participă să nu se repete an de an ca și participare, aceleaşi nume, să nu fie persoane nemulțumite care depun în repetate rânduri şi nu au posibilitatea să participe la eveniment", a mai spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: