Cum pregătești picioarele pentru sezonul sandalelor

Odată cu sosirea verii trebuie să-ți pregătești picioarele pentru sezonul sandalelor. Nu e complicat și nu trebuie neapărat să apelezi la o pedichiură profesională ci trebuie doar s pregăteşti puţin picioarele  înainte de a le etala în sandale.

Pielea de pe tălpi este mereu predispusă la leziuni din cauza încălțărilor purtate peste iarnă. Primul pas este să faci față oricărei acumulări de piele din lunile de iarnă. Exfolierea este cea care îndepărtează pielea moartă de la suprafață. Straturile de celule moarte ale pielii vor bloca alte produse să pătrundă pe suprafața pielii. Prin urmare, este benefic să te exfoliezi în mod regulat, mai ales în perioada premergătoare vremii mai calde. Se recomandă utilizarea unui scrub o dată sau de două ori pe săptămână pentru a îndepărta pielea moartă, pentru a îmbunătăți tonusul pielii, pentru a îmbunătăți circulația și pentru a spori reînnoirea celulară, precum și pentru a lăsa pielea catifelată.

Având în vedere cât de multă uzură suportă picioarele noastre, calusurile, acele zone dure și groase de piele care se pot acumula, sunt o problemă comună. Pentru a le îndepărta se recomandă utilizarea unui produs de înmuiere urmat de o pilă pentru picioare. Combinația dintre balsam și pilă ajută la exfolierea, hidratarea și catifelarea pielii, explică specialiștii.

Încercă să îți tai unghiile de la picioare pentru a evita încarnarea şi foloseşte o pilă. Un truc grozav este să folosești o pilă de unghii de cristal. Acest lucru dă imediat aspectul picioarelor care au fost îngrijite la un salon.

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: