Grecia Kino - ce este bine să știi despre această loterie?

Pasiunea pentru joc i-a însoțit pe oameni din cele mai vechi timpuri, iar jocurile cu numere au fost printre primele care s-au organizat pe scară largă, încă din antichitatea grecească și romană. Deci nu este deloc întâmplător că pe primele locuri în topul popularității se află loteriile din Grecia. 

Pentru că trăim în pas cu tehnologia, jucătorii de azi au la dispoziție loterii online, la care pot să parieze în orice moment, oriunde s-ar afla. Când cauți un astfel de joc

loto, ai loteria Grecia Kino la Betano sau la alte cazinouri online din România. Iată ce este bine să știi despre cel mai popular loto din Grecia:

Cum să joci numerele preferate la Grecia Kino


Loteria online Grecia Kino constă în extragerea a 20 de numere dintr-un interval de la 1 la 80. Spre deosebire de loteriile tradiționale, care oferă jucătorilor extrageri săptămânale sau de două ori pe săptămână, Grecia Kino are mai multe extrageri zilnice. Intervalele sunt foarte dese, la fiecare 5 minute, începând cu ora 9 dimineața, iar ultima extragere a unei zile are loc la ora 23.55.

Miza minimă este de 1 leu și poți să joci bilete simple, care conțin pariuri de la 1 la 8 numere sau bilete speciale. Acestea cuprind combinații de numere, pe care poți să le alegi pe baza unor scheme de joc sau aleatoriu. După fiecare extragere vezi ce numere au ieșit și afli imediat dacă ai câștigat.

Când numerele pe care ai mizat ies la extragere, câștigi sume importante. De exemplu, la pariul pe un singur număr ai o cotă de 3,40 pentru fiecare leu pe care-l pariezi. La pariul pe 2 numere cota este de 12,50, la 3 numere este 47. Cotele cresc progresiv, astfel că dacă ai un pariu câștigător de 8 numere beneficiezi de o cotă de 50000.

Ai la dispoziție o gamă largă de scheme de joc, prin care poți să incluzi numere suplimentare în combinațiile pe care mizezi. Citește detaliile oferite de site-urile cu pariuri online și ponturile de la pariori cu experiență, ca să utilizezi mecanismele de joc pentru șanse frumoase de câștig.

Ce strategii de joc ai pentru Grecia Kino 

Majoritatea jucătorilor de loto online utilizează strategii de joc, adaptate la specificul extragerilor. Fiind o loterie de tip 20/80, la Grecia Kino se aplică următoarele strategii: cele mai frecvente 5 numere, cele mai rare 5 numere, cel mai probabile 2 numere, cele mai probabile 3 numere, cel mai frecvent grup de 2 numere la rând, cel mai frecvent grup de 3 numere la rând.  

Unde poți pariezi online la Grecia Kino

 


Cele mai importante site-uri de pariuri sportive sau de cazinou online îți oferă și loto, în rubrică separată, pe care o găsești ușor în meniul de jocuri. Grecia Kino este printre primele loterii listate, dai click pe logo și îți alegi numerele preferate. Poți să plasezi pariuri loto plătind online cu cardul, prin portofel electronic, cartelă preplătită sau transfer bancar. Dacă nu știi ce să selectezi, ia opțiunea de alegeri rapide și primești o combinație aleatorie, pe care s-o joci, în căutarea norocului.

Mizează responsabil și bucură-te de adrenalina jocului la loteriile online, care te așteaptă cu extrageri rapide pe care le poți urmări pe dispozitive mobile, oriunde te-ai afla.

Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: