Cum se poartă bretonul în 2024!

Specialiștii în frumusețe au dezvăluit ce tip de breton se poartă în 2024 pentru a fi mereu în trend. Sugestiile acestora aduc  multe surprize în materie de frumusețe.

Alegerea coafurii potrivite poate fi dificilă pentru orice femei și unele sunt reticente la schimbări. Dacă îți dorești să ai parte de o schimbare, atunci poți începe prin a-ți face breton. Anul acesta sunt în trend coafurile cu breton, iar cele mai multe vedete de la Hollywood au abordat deja schimbările pe care și le-au dorit. Cei mai mulți specialiști susțin că aceste tipuri de breton sunt versatile și se potrivesc indiferent de forma feței și textura părului.

Bretonul curtain bangs, un breton mai lung tăiat cu gheruțe, continuă să fie la mare căutare și în 2024. Este o opțiune perfectă dacă ai părul lung sau de lungime medie. Acesta încadrează perfect chipul și îi conferă mai multă luminozitate fiind un breton care accentuează pomeții.

Specialiștii în beauty spun că acest breton „acționează ca o un cadru pentru față”. Acest tip de breton este perfect pentru părul care are nevoie de mai mult volum.

Wispy bangs sau „bretonul firav” continuă să capete tot mai multă popularitate în 2024. A intrat în trend încă de la începutul lunii ianuarie, iar acum pare să fie adoptat de tot mai multe vedete de la Hollywood. Este un breton care cade lejer peste față, dar fără să-ți acopere trăsăturile naturale, acesta acoperind doar sprâncenele.

Galerie foto



Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: