Husele și protecția pe care o aduc telefoanelor. 4 modele care, cu siguranță, te vor cuceri și te vor face să o schimbi pe cea veche

Imediat ce îți achiziționezi un telefon nou, ai tendința de a te duce repede la raionul cu accesorii, pentru a-ți cumpăra diferite obiecte, pentru personalizarea lui. Așadar, primul lucru pe care trebuie să pui mâna,  datorită beneficiilor importante pe care le oferă, este husa de protecție. În rândurile ce urmează, îți vom prezenta câteva modele de astfel de carcase, din care, cu siguranță, ți-o vei alege și tu pe cea potrivită ție.

Iată 4 modele de huse de telefon, pe care garantat le vei îndrăgi:

1. Husa flip

Husa de telefon tip flip este o opțiune practică, care te ajută să-ți protejezi dispozitivul de orice fel de impact imprevizibil. Aceasta este concepută să-ți apere gadgetul atât pe spate, cât și pe ecran, cu ajutorul unui capac, menținând, astfel, tot dispozitivul în condiții sigure. Mai mult, trebuie să mai ai în vedere și funcția de hands-free, care îți permite să urmărești un film sau orice altceva, fără a ține telefonul în mână.

2. Husa lifeproof
 Un alt exemplu de carcasă, care este destinată, mai ales, persoanelor ce lucrează în condiții dificile, aceasta oferind o protecție foarte bună împotriva factorilor de mediu este cea „lifeproof”. Prin urmare, trebuie să știi că aceste huse de telefon sunt concepute pentru a rezista la apă, praf, zăpadă și șocuri, ele fiind ideale pentru cei care duc un stil de viață activ. În plus, modelele de acest tip pot sta scufundate în apă la diferite adâncimi, fără a fi afectată funcționalitatea telefonului. Așadar, pentru un plus de siguranță pentru telefonul tău, intră pe altex.ro și alege-ți cel mai potrivit produs destinat nevoilor tale.

3. Husa din fibră de carbon

Mai mult, husele de telefon din fibră de carbon sunt o opțiune modernă pentru cei care caută protecție de înaltă calitate, dar și un strop de eleganță. În plus, și ele sunt cunoscute pentru rezistența la șocuri, dar și pentru faptul că sunt foarte ușoare. De asemenea, acest material îți oferă o textură plăcută la atingere și poate îmbunătăți aderența în mână. Cu toate acestea, este important să ții cont că aceste carcase pot varia în funcție de calitatea produsului din care sunt realizate, astfel încât trebuie să fii atent la specificațiile producătorului, pentru a te asigura că obții protecția maximă de care ai nevoie.

4. Husele bumper
 Nu în ultimul rând, mai poți avea în vedere și husele de tip bumper, care sunt concepute pentru a acoperi marginile dispozitivului, protejându-l, astfel, împotriva șocurilor și loviturilor. Așadar, ele sunt realizate, de cele mai multe ori, din materiale rezistente și flexibile, cum ar fi siliconul, ferindu-ți, astfel, telefonul de orice impact, lucru care va reduce considerabil riscul de deteriorare, odată cu trecerea timpului. În plus, acestea sunt apreciate și pentru simplitatea și eficacitatea lor, fără a adăuga un volum semnificativ sau fără a ascunde estetica telefonului.


În concluzie, gama largă de huse disponibile pe piață îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza telefonul în funcție de propriul tău stil și preferințe. Mai mult, indiferent de alegerea făcută, acestea nu sunt doar niște simple accesorii, ci și un mod simplu prin care să îți poți proteja dispozitivul. Tu ce model preferi, din cele enumerate mai sus?

Sursă foto: freepik.com

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: