Cum să alegi un creion care să se potrivească culorii sprâncenelor tale?

Există atât de multă presiune în zilele noastre pentru a avea sprâncenele perfecte. Trebuie să fie groase, dar nu prea, arcuite, dar nu prea, și așa mai departe... Până la urmă, depinde doar de tine să decizi ce stiluri și ce produse îți plac. Acestea fiind spuse, există nenumărate geluri pentru sprâncene, pudre, pomade și ceară, toate în diferite culori și nuanțe. Este greu să știi de unde să începi uneori.

În timp ce nimeni altcineva în afară de tine nu poate determina în cele din urmă cum ar trebui să arate sprâncenele tale, noi putem face mai ușor să sortezi toate aceste opțiuni cu ajutorul câtorva sfaturi și produse pe care le poți găsi pe site-ul MAKEUP. Tot ce trebuie să faci este să acorzi o atenție deosebită câtorva dintre caracteristicile tale fizice și să fii pregătită pentru un pic de încercare și eroare. Iată cum să găsești cea mai bună culoare de sprâncene pentru tine.

Culoarea sprâncenelor vs culoarea naturală a părului tău
Atunci când se întâmplă să folosești o nuanță sau un creion pudră pentru sprâncene care este ușor mai închisă sau mai deschisă decât culoarea reală a părului tău, sprâncenele tale sfârșesc prin a părea false și prea puternice. De aceea este o singură regulă pentru a obține cele mai bune sprâncene - acestea trebuie să arate natural, să se îmbine cu nuanța naturală a părului tău și să se potrivească cu tonul pielii. Vrei să știi de ce nuanță de creion pudră de sprâncene ai nevoie? Citește mai departe pentru a afla...
Când vine vorba de achiziționarea produselor pentru sprâncene, selectarea culorii potrivite poate fi o provocare. Alegerea unei nuanțe prea deschise sau prea închise poate rezulta într-un aspect departe de natural. Dar găsirea nuanței potrivite poate fi o provocare, există atât de multe opțiuni.
De aceea țintește spre nuanțe care sunt ușor mai deschise decât culoarea naturală a părului tău de sprâncene. Acum, să presupunem că ți-ai stabilit bine culoarea părului și tonul pielii și ești gata să cumperi creioane pentru sprâncene. Și acum ce urmează? Este timpul să stabilești cât de deschis sau de închis ar trebui să fie produsul ales. 


Dacă ai părul mai deschis
Cel mai bine este să optezi pentru o culoare pentru sprâncene cu una sau două nuanțe mai închisă. În schimb, dacă ai părul mai închis la culoare, încercă să mergi cu una sau două nuanțe mai deschise la culoarea sprâncenelor. Nu doar că va arăta mai natural, dar este și mult mai armonios.


Dacă ai părul negru
Ai putea presupune că un creion negru pentru sprâncene se va potrivi cu părul tău super închis la culoare, dar unul negru ar putea sfârși trafic. În schimb, optează pentru un maro închis care ar funcționa cel mai bine atunci când îți completezi sprâncenele. Dar dacă tonul pielii tale este mai degrabă profund, asigură-te că folosești mai întâi un maro închis și apoi treci la umplerea lor cu un negru foarte subtil.

Dacă ai părul natural șaten
Dacă ai părul șaten, optează pentru o nuanță de șaten mediu, care ți se va potrivi perfect. De asemenea, nu uita că nuanța creionului de sprâncene ar trebui să fie puțin mai deschisă decât culoarea reală a sprâncenelor, deoarece uleiurile din piele oxidează adesea pigmentul și îl fac mai închis.

Dacă ai părul blond
Atunci când alegi o culoare de sprâncene pentru firele blonde, este important să îți amintești că mai puțin înseamnă mai mult. Vezi să alegi o culoare de sprâncene care nu este prea dură, de altfel sprâncenele tale vor arăta nenatural și ai putea ajunge să arăți bătrână sau … rea! Umpleți orice zonă rară cu o culoare puțin mai închisă decât culoarea părului tău. Dacă ai părul blond platinat, cenușiu sau auriu, nuanțele de sprâncene care ți s-ar potrivi sunt Ash Blonde sau Taupe.

Dacă ai păr brunet
Brunetele au, în general, sprâncene destul de pronunțate, care trebuie doar completate ușor. În cele mai multe cazuri, va fi nevoie doar de o nuanță sau două mai deschisă decât culoarea naturală a părului tău. Castaniu deschis și castaniu mediu sunt culorile pe care trebuie să le cauți - și poate chiar Taupe, dacă ai șuvițe foarte deschise la culoare. Pentru un aspect natural, încearcă să concentrezi cea mai mare parte a produsului spre coada sprâncenei și în zonele rare.  Dacă dorești să-ți subliniezi sprâncenele mai închise la culoare, îți recomandăm Garbo & Kelly Brow Pomade in Brunette, mai ales dacă preferi să nu folosești un creion pentru sprâncene tradițional.

Dacă ai culoarea de păr burgundy
În acest caz, nu îți poți combina sprâncenele cu părul tău. Dacă ai un tonus rece, bazează-te pe un creion pudră maro pal care ar trebui să fie de ajuns, iar dacă ai un tonus cald, alege un maro intens care nu va arăta prea puternic pe fața ta, dar care îți va pune în valoare trăsăturile.

Dacă ai părul gri
Să-ți dai seama cum să colorezi sprâncenele gri poate fi dificil. Practic, trebuie să te decizi dacă vrei să-ți maschezi culoarea naturală a sprâncenelor sau să o accepți! Dacă vrei să acoperi tonurile gri din sprâncene, îți recomandăm să aplici Maybelline Tattoo Brow Gel Tint, un colorant temporar care lasă sprâncenele colorate și umplute în mod uniform. Dacă dorești să-ți păstrezi sprâncenele gri, vă recomandăm să folosiți nuanțe de blond rece, cenușiu sau taupe.

Coordonarea culorii sprâncenelor cu tonul pielii

- Dacă ai un ten deschis, o sprânceană prea închisă la culoare îți poate copleși fața și te poate face să pari severă. Indiferent dacă ai părul deschis sau închis la culoare, alege o nuanță undeva între taupe și maro mediu.

- Pentru tonurile de piele medii și profunde, sprâncenele tale pot varia de la un maro mediu, rece, până la un maro intens, cald. 

- Pentru tonurile de piele închisă, aceleași reguli de bază pentru tenurile medii și profunde se aplică și în cazul tău. Rămâi la un maro profund, cald și bogat, mai degrabă decât la negru, cu excepția cazului în care părul tău este negru în mod natural și tonul pielii tale este foarte închis. 

Pigmenții negri pot părea adesea prea grei, indiferent de culoarea închisă a pielii tale. De asemenea, negrul face ca firele de păr să pară monocromatice, ceea ce este departe de a fi un aspect natural pentru sprâncenele tale.

Odată ce ai găsit creionul perfect pentru sprâncene, folosește-l cu grijă pentru a contura și umple spațiile goale, având grijă să aplici cu mișcări ușoare și precise pentru un aspect natural și definit. Experimentează și ajustează nuanța sau tehnica în funcție de preferințele tale, iar rezultatul va fi un set de sprâncene perfect definite și îngrijite, evidențiind frumusețea ta naturală.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: