Cher, apariție spectaculoasă la 76 de ani 

Vedeta muzicii americane Cher a împlinit nu mai puțin de 76 de ani, însă nu arată acest lucru în fotografiile publicate recent. Artista se păstrează într-o formă perfectă, la care multe femei visează şi la jumătate din vârsta acesteia. 

Cher a avut o apariție de senzație la cei 76 de ani. Este înaltă și suplă, cu picioarele subțiri, lungi și tonifiate, pe care le afișează chiar și în colanți super mulați. Cu ocazia unei colaborări speciale în lumea modei vedeta a fost fotografiată într-o poziție dură, îmbrăcată într-o jachetă neagră, o pereche de colanți și un tricou pe care scrie Chersace, fiind o piesă vestimentară pe care a creat-o în colaborare cu celebra casă Versace, cu ocazia Pride Month. Donatella Versace a ținut să-i lase un mesaj de mulțumire pe rețelele sociale, spunând: „Ești un înger, Cher! Îți mulțumesc că ai ales să sărbătorim împreună Luna Diversității”.

În plus, chiar la începutul acestui an, Cher a decis să împărtășească cu fanii ei secretul din spatele look-ului ei fără vârstă, iar acesta este sportul. „Tocmai am venit de la antrenamentul pentru abdomen, Zumba, Yoga și clasa de step”, a scris Cher pe contul său de Twitter.

Cher a insistat că nu-și va lăsa părul negru intens să devină gri, indiferent de cât de bătrână va ajunge. Vedeta de 75 de ani a spus că a refuzat să-și lase culoarea naturală a părului să treacă, chiar și în timpul pandemiei.

Cariera lui Cher a început la vârsta de 19 ani, în 1965, ca un duo cu soțul ei de atunci, Sonny Bono, și este cunoscută nu doar pentru vocea sa cântăreață unică, ci și pentru că a intrat în istoria modei pentru îmbrăcămintea îndrăzneață și ansamblurile de frumusețe pe care le poartă încă din 1960. Multe dintre ținutele iconice ale lui Cher au fost concepute de colaboratorul ei de lungă durată, Bob Mackie. În 2017, ea a dezvăluit că își păstrează toate costumele într-un seif climatizat pentru a le păstra pentru posteritate, deoarece importanța istorică a costumelor nu este pierdută pentru ea.

Galerie foto


Vizualizări: 876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: