Cum și-a testat o firmă din Gorj angajații

Firma IREM SpA SIRACUSA – Atelierul Central Tg-Jiu a solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj pentru organizarea unui exercițiu în care să verifice modul de comportare al angajaţilor într-o situație de urgență generată de un incendiu.

"Prin urmare, astăzi am fost acolo și, spre surprinderea noastră, am găsit niște oameni foarte pregătiți în domeniul situațiilor de urgență, oameni care au tratat exercițiul ca pe o stuație reală, care și-au îmbrăcat foarte bine rolurile și care ne-au demonstrat că au capacitatea de a gestiona o situație de urgență", arat[ ISU Gorj.

Incendiul simulat a generat și presupuse victime care au fost evacuate și cărora angajații foarte bine pregătiți le-au acordat primul ajutor. După intervenţia primară a angajaţilor au intrat în scenă echipajele ISU care au gestionat situaţia până la final.

"Am analizat obiectiv acest exerciţiu şi am încercat să purtăm discuţii constructive cu aceşti oameni care ne-au demostrat că sunt pregătiţi, că sunt responsabili şi că ştiu ce au de făcut în cazul unei situaţii reale. Totodată le-am prezentat atât regulile de acordare a primulu ajutor calificat cât şi modul de utilizare a stigătoarelor", a fost concluzia celor de la ISU Gorj. (M.M.)

Galerie foto




Vizualizări: 3,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: