Cum sponsorizează CE Oltenia un ziar care l-a făcut pe Călinoiu şpăgar

Astăzi, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din București, are loc o “conferință” organizată de cotidianul “PUTEREA”, sub genericul “Cărbunele, resursa viitorului”, cu sprijinul financiar al CEO și al unei firme abonate la banii CEO – S.C. GENERAL TURBO S.A.

Cu toate că inițiativa directorului general al CEO, Laurențiu Ciurel, de a finanța un astfel de eveniment este cât se poate de lăudabilă, acesta a încercat să o păstreze secretă. Pe site-ul CEO, deși trebuia publicată obligatoriu, nu se regăsește niciun rând despre “conferința” de astăzi.

Despre Ion Călinoiu, principalul susținător din PSD al lui Ciurel, PUTEREA a avut numai cuvinte de laudă: savant de renume mondial, patriot comunist fidel valorilor tradiţionale – şpaga şi impostura, a adus Gorjul pe un nemeritat loc fruntaş în topul sărăciei din România, se apără de DNA angajând fiice şi neveste de magistraţi la Consiliul Judeţean, se prezenta la examene cu un miel la subraț, aviator în brazdă, a contribuit decisiv la ruinarea CAP-urilor şi IAS-urilor, are dispoziţie de la partid să-l mătrăşească pe Marin Condescu, prin intermediul familiei sale, a avut un contract de 700.000 de lei cu Energia Rovinari, Rapoartele Curţii de Conturi privind deturnarea de fonduri din bugetul CJ au rămas fără nici o finalitate.

Citeşte detalii pe GorjNews.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: