Cum sună cel mai relaxant cântec din lume

Ascultarea unei piese liniștitoare poate aduce revigorare, relaxare și chiar eliberare de stres, conform Moss and Fogg. Recent am ascultat "Weightless" de Marconi Union și putem afirma că te lasă într-o stare considerabil calmantă. Și dacă nu suntem luați pe cuvânt, oamenii de știință au dovedit că ascultarea acestei melodii reduce anxietatea generală cu 65%.

Lyz Cooper, fondatoarea Academiei Britanice de Terapie prin Sunet, explică că melodia are un "ritm care începe cu 60 de bătăi pe minut și încetinește treptat până la aproximativ 50". Inima noastră se adaptează natural la acest ritm, încetinindu-se pentru a se sincroniza cu melodia. Cele puțin peste opt minute ale piesei au fost intenționat concepute, deoarece este nevoie de aproximativ cinci minute pentru ca procesul numit antrenare să aibă loc.

Prin urmare, după o zi lungă sau o veste tulburătoare, puteți reduce stresul cu cea mai relaxantă melodie din lume. Cu toate că există mai multe piese care ajută la calmarea nervilor și la îmbunătățirea stării de bine, "Weightless" este una dintre puținele testate științific pentru a dovedi eficiența în relaxare.

De asemenea, am descoperit că aplicația de muzică Endel este remarcabilă, generând o muzică liniștitoare și personalizată care ajută la concentrare, relaxare și a vă simți în armonie. În lumea noastră plină de stres, este esențial să găsim momente pentru a aduce liniștea în prim-plan, iar terapia muzicală, precum cea menționată, pare a fi o alegere excelentă.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: