Cum tratează Trump femeile. Va fi președintele SUA?

Presa americană a publicat o nouă înregistrare în care candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, face declaraţii jignitoare la adresa femeilor, inclusiv a fiicei sale, Ivanka, relatează The Independent.

După ce au analizat interviurile acordate de Trump lui Howard Stern pe parcursul a două decenii, CNN a publicat o serie de fragmente în care omul de afaceri devenit politician a comentat felul în care arată Ivanka.

„De fapt a fost foarte voluptoasă”, i-a spus Trump lui Stern în octombrie 2006, după ce moderatorul a comentat despre sânii Ivankăi Trump. “Este înaltă, are aproape 1,80 metri, şi a fost, este o frumuseţe extraordinară”, a adăugat el.

Într-un interviu acordat cu doi ani mai devreme, Trump i-a permis lui Stern să vorbească despre fiica sa, atunci în vârstă de 23 de ani, în mod degradant.

În cursul discuţiilor, Trump a spus că, din punctul său de vedere, femeile peste 35 de ani sunt atrăgătoare, dar şi despre faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu concurentele de la Miss Univers.

“Ar putea fi un conflict de interese, dar, ştii, este genul de lucru care te preocupă mai târziu. Tinzi să te gândeşti la acest lucru ceva mai târziu (…). Poţi să spui că, în calitate de proprietar al concursului, este obligaţia ta să facă acest lucru”, a spus el.

Dezvăluirile vin după ce presa a publica vineri înregistrarea unor declaraţii vulgare făcute de Trump la adresa femeilor, în 2005.

În urma acestora, numeroşi lideri republicani şi-au retras susţinerea faţă de Trump. Chiar şi candidatul lui Trump la vicepreşedinţie, Mike Pence, dar şi soţia omului de afaceri, Melania Trump, s-au declarat ofensaţi. (M.F.)

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: