Cum va vota Gorjul la alegerile FRF

Ionuţ Lupescu pare să fie candidatul susţinut de cele patru formaţiuni sportive din Gorj, care au drept de vot, la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

Reprezentanţii CS Pandurii Târgu Jiu spun că nu pot dezvălui cu cine vor vota la alegerile din aprilie. În schimb, au început să împartă bilele negre. „Mă edific, nici nu pot să dezvălui, să nu creez antipatii. La conducere sunt cei care sunt acum, dacă va câştiga cumva celălalt, vedem. Amândouă programele sunt bune, ale lui Burleanu şi Kaiserului (n.red. Ionuţ Lupescu). Burleanu are programul în desfăşurare cu anumite principii, deşi mă deranjează următorul aspect, respectiv neparticiparea în campionatele viitoare a formaţiunilor care au probleme cu insolvenţa. Asta mă deranjează şi are deja o bilă neagră. Noi nu suntem în postura de a promova anul acesta. Kaiserul este şi el contestat, pentru perioada în care a fost director tehnic la federaţie. Sunt jocuri care se fac”, a declarat Marin Golea, administratorul special al clubului Pandurii.   

Cei de la Internaţional Băleşti încă evaluează situaţia. „Nu am luat încă o decizie. Evaluăm. Ca program, ne-a plăcut cel al domnului Ionuţ Lupescu. După experienţa pe care a avut-o şi în Federaţia Română de Fotbal ca director pe mandatul lui Mircea Sandu, jucând într-un campionat cum este al Germaniei, unde este altfel văzut fotbalul, plus poziţia pe care a avut-o la UEFA, poate veni cu o altă viziune. Este nevoie de o schimbare în fotbalul românesc”, a spus Dan Mihuţoiu, preşedintele Internaţional Băleşti.

Indecişi sunt şi cei de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Târgu Jiu. „Nu s-a stabilit nimic, vedem cine merită. Mi-a plăcut programul amândurora (n.red. Lupescu şi Burleanu). Îi aşteptăm şi pe ceilalţi în campanie, să vedem ce candidaţi mai apar”, a comentat Gabriel Răscol, directorul LPS Târgu Jiu  

Şeful Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj spunea încă de acum o lună că nu îl susţine pe actualul preşedinte al FRF. „Nu voi da adeziune pentru Răzvan Burleanu. Nu vreau”, declara Mihai Prunariu, un apropiat al fostului jucător al Generaţiei de Aur.

Vizualizări: 846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: