Cum vor fi sărbătoriți copiii din Mătăsari, de ziua lor

Petrecere mare, joi, 1 iunie, la Mătăsari. Circa o mie de copii din comună vor fi sărbătoriți cum se cuvine, de ziua lor, de către autoritățile locale și conducerea unităților de învățământ. Micuţii vor fi angrenați în fel de fel de activități cultural-artistice, iar cei mai buni vor fi și premiați. 

Micii cetățeni ai comunei Mătăsari vor fi sărbătoriți cu mult fast de către autoritățile locale, așa cum au fost obișnuiți în fiecare an. Și de această dată, de 1 iunie, autoritățile locale au pus la cale o mare petrecere, la Casa de Cultură din centrul comunei. Prezența se anunță a fi una numeroasă. „Vom organiza în data de 1 iunie un spectacol pentru copiii noștri din comună, de 1 iunie. Manifestările vor avea loc la Casa de Cultură. Este un program făcut de către școală, de profesorii care se ocupă de selecția copiilor. Vor lua parte atât copiii, cât și părinții. Vor fi oferite și premii copiilor, de către școală, celor care au obținut rezultate deosebite. Premiile constau în diplome, cărți și alte astfel de lucruri. Evenimentul a fost anunțat la școală. Sunt în jur de o mie de elevi și părinții lor care sunt așteptați la manifestări”, a declarat Gheorghe Gașpăr, primarul comunei Mătăsari.      

Cei mici vor cânta, vor dansa și se vor bucura așa cum se cuvine de această zi specială. Educația copiilor a fost întotdeauna prioritară pentru administrația locală din Mătăsari, care an de an a sprijinit financiar unitățile de învățământ. Au fost înființate o mulțime de terenuri de sport pentru ca elevii şi tinerii să practice diverse activități sportive și recreative.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: