Cumpănaşu: „Echipa este în formare”

Preşedintele executiv al clubului gorjean, Dan Cumpănaşu, spune că Energia este acum în perioada de formare a unei noi echipe şi de aceea şi conducerea se arată înţelegătoare cu debutul mai puţin fericit din cupă şi nu se aşteaptă la minuni în campionat.

„Echipa este în formare acum şi se vede lipsa de omogenitate pe fondul schimbului de jucători care a avut loc la noi.  Dar nu era altceva de făcut, aceştia au fost banii şi noi am căutat să ne încadrăm într-un buget pentru a ne face echipa” a explicat oficialul clubului situaţia actuală. Dan Cumpănaşu crede că pentru Energia va fi foarte greu cu lotul de acum să îndeplinească obiectuivul de a se clasa în primele opt echipe ale diviziei A: „Dacă e să ne luăm după ce am văzut până acum, am fi la limita celor opt echipe din play-off. Va fi destul de greu să ajungem acolo pentru că sunt echipe care s-au întărit mult dar mizăm pe faptul că altele au mai pierdut jucători”. Din primele patru etape conducătorii energiei nu-şi fac speranţe că vor obţine prea multe puncte, abia după etapa a patra sperând să obţină prima victorie. „Avem un debut foarte greu cu un meci la Piteşti şi apoi cu Steaua care s-a întărit şi avem apoi iar două meciuri în deplasare şi probabil că abia în etapa a patra vom putea obţine şi noi o victorie”, a explicat Dan Cumpănaşu.

Energia l-a ales pe Evans în defavoarea lui Ponta

Preşedintele executiv a explicat de ce ministrul Victor Ponta nu se mai află în acest sezon alături de echipă, acesta demisionând recent din funcţia de preşedinte al secţiei de baschet a clubului: „Domnul Ponta nu a acceptat varianta de a-l aduce la echipă pe Theo Evans, pentru a aduce antrenorul care e acum la Piteşti. De aceea a ales să nu mai ajute echipa şi s-a retras de la Energia”.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: