Cupă a stat de vorbă cu oamenii din Tismana

Candidatul ARD la alegerile din 9 decembrie pe colegiul 1, Ion Cupă, s-a întâlnit cu oamenii din oraşul Tismana. Acesta a fost însoţit de senatorul Ion Ruşeţ şi primarul din Padeş Mihai Troacă. 

Directorul de la Direcţia de Finanţe Gorj Ion Cupă a declarat că programul său conţine şi câteva idei ce ar putea duce la creare de locuri de muncă. „Principalele obiective se referă la crearea locurilor de muncă. Sună pompos, dar o să vedeţi, am trei sau patru obiective care într-adevăr creează locuri de muncă. M-am gândit la acoperirea întregii plaje de probleme, dacă pot să spun aşa. De la tinerii care termină o şcoală şi nu au locuri de muncă până la persoanele vârstnice“, a declarat Ion Cupă, însă a adăugat că strategia sa de campanie va fi cunoscută începând de astăzi.

La întâlnirea cu locuitorii din Tismana a fost prezent şi senatorul Ion Ruşeţ, care l-a prezentat pe Cupă drept deputat pe colegiul 1. „Sunt sigur de ce a spus domnul deputat Ion Cupă pentru că sunt sigur că pe 10 decembrie vom sărbători victoria lui Ion Cupă în colegiul 1“, a declarat Ruşeţ.

Mihai Troacă, primarul PDL din Padeş, crede că Ion Cupă va închide colegiul 1 şi că PDL va obţine în Gorj peste 30 la sută.

Directorul de la Finanţe a fost primit bine de oamenii din oraş. „Domnul Cupă este un exemplu pentru oraşul nostru. A fost într-o funcţie, la Finanţe şi consider că ştie multe lucruri“. „Îl văd un om deosebit de pregătit şi un om bun şi sperăm să-l ducem acolo unde trebuie, la locul de deputat“, a spus fostul primar din Runcu, Nicolae Caramete.

(M.M.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: