Cupă ar putea fi vicepreşedintele lui Tăriceanu

Deputatul de Gorj Ion Cupă a participat miercuri seara la o reuniune la Craiova a lui Călin Popescu Tăriceanu cu susținători și simpatizanți ai acestuia din toată Oltenia. A fost prezent şi primarul liberal de la Bâlteni, Gheorghe Păsărin. Cupă nu este interesat de şefia filialei Gorj a noului partid, dar ar putea fi vicepreşedinte la nivel naţional.

Din fiecare județ al Olteniei au fost prezenți aproape 90 de delegați, sala fiind neîncăpătoare, de la Târgu Jiu făcând deplasarea, printre alții, fostul aspirant la șefia PNL Gorj, Radu Angheloiu, directorul Colegiului Național Tudor Vladimirescu, Dorin Tașcău, dar și primarul de la Bâlteni, Gheorghe Păsărin, care s-a poziționat de la început de partea lui Tăriceanu.

Cupă era privit în momentul rupturii lui Tăriceanu de PNL ca posibilul președinte al filialei Gorj, mai ales că fostul deputat Dan Morega a făcut pasul înapoi la acel moment, anunțând că nu se mai implică în demersurile de înființare a organizației județene. Acum și Cupă spune că nu aspiră la funcția de președinte și că îl preferă mai degrabă pe Radu Angheloiu în funcția respectivă, el fiind mai mult plecat din județ, Mehedințiul fiind a doua sa casă, dacă nu chiar prima. Parlamentarul de pe Colegiul 1 are oportunitatea, în acest context, de a deveni eventual un vicepreședinte la nivel regional, funcție din care ar putea să se ocupe de ambele filiale. Posturile de conducere în Partidul Liberal al lui Tăriceanu vor fi împărțite săptămâna viitoare, după Congresul ce va fi organizat la București.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: