Custozii APM Gorj, chemaţi la raport

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Gorj, care au calitate de custode al celor două arii protejate Râul Gilort și Pădurea Bengești, vor merge miercuri, 8 noiembrie, la Craiova. Agenția Națională de Arii Protejate i-a convocat pentru a-i evalua în ceea ce privește modul în care APM Gorj, în calitate de custode, a gestionat siturile în anul 2016.

„Vom merge împreună cu echipa pentru a arăta modalitatea și implicarea pe care angajații APM Gorj au derulat-o pentru buna implementare a planului de management și monitorizarea celor două situri. Dacă vor considera că nu am derulat acțiunile de monitorizare și de implementare a planului de management, pot să spună că peste doi ani nu ne mai dau în custodie siturile respective. Dar, nu cred, pentru că ne-am făcut treaba”, a declarat Nicolae Giorgi, directorul APM Gorj.

APM Gorj a dezvoltat un proiect Life care a fost singurul din România acceptat la finanțare din fonduri europene, pentru măsuri de conservare și monitorizare a râului Gilort.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: