Contractele pentru două drumuri județene, semnate la Guvern

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, va merge, marți, la București, la Ministerul Dezvoltării Naționale. Va pune la punct ultimele detalii privind lucrările de reabilitare a două drumuri importante din judeţ. Acestea vor fi modernizate din fonduri europene. Este vorba despre 150 de milioane de lei care vor ajunge în Gorj. 

Deja, unul dintre contracte este gata și pregătit pentru a fi semnat. „Voi avea discuții pe cele două proiecte pe PNDL. Unul dintre contracte este gata. Pentru cel de-al doilea drum, de la Vlăduleni, așteptăm un aviz de la CFR Infrastructură, pentru că se intersectează cu calea ferată. Vom semna contractele și urmează să începem procedurile de achiziție publică pentru drumul Vlăduleni-Ionești și Arcani-Câmpofeni-Runcu, pentru execuție”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Consiliul Județean Gorj are două proiecte aprobate prin PNDL. Unul vizează reabilitarea DJ 674, Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești - limită județ Mehedinți, suma alocată fiind de 123.777.208 lei, iar celălalt priveşte reabilitarea drumului județean DJ 672E, ce traversează localitățile Cornești, Stolojani, Câmpofeni, Arcani, Sănătești și Runcu, suma fiind de 35.459.556 lei.

Vizualizări: 1,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: