Cuţitarul din Târgu Jiu, arestat pentru tentativă de omor

În baza probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, instanţa de judecată a admis propunerea de arestare preventivă a suspectului de 59 ani, din Târgu-Jiu, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Joi, 23 august a.c., la orele 19:12, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de O.V., de 48 ani, din localitate, despre faptul că în zona Pieţei Centrale din municipiu, se află un bărbat înjunghiat.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a efectuat cercetarea locului faptei.

Din primele cercetări, s-a constatat că în timp ce se aflau pe trotuar, între victima G.P., de 52 ani, din comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj şi suspectul M.V, de 59 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a avut loc un conflict spontan produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Acest conflict a degenerate, moment în care suspectul a lovit victima cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, producându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală.

Victima a fost transportată la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Deşi suspectul a fugit de la locul faptei, acesta a fost depistat la scurt timp. A fost imobilizat de către jandarmi şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Urmarea a probatoriului administrat, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea suspectului M.V., pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, iar astăzi, 24 august 2012, fiind prezentat Tribunalului Gorj, cu propunerea de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: