Dacă intri în politică, te mănâncă...

Uniunea Salvaţi România a trecut ieri prin primul scandal intern. Unul urât, provocat de Sergiu Moroianu, soţul simpaticei Clotilde Armand. Moroianu a vorbit despre banii partidului, cheltuiţi netransparent. A vorbit despre promovarea unor oameni care au legătură cu fundaţii finanţate de Soros. A spus că soţia sa a fost sfătuită să atace anumiţi lideri PNL, pentru interesul unei fracţiuni din PNL. Mai mult, Clotilde ar fi fost marginalizată.
Una peste alta, lucruri urâte. Clotilde a spus că nu este de acord cu toate cele susţinute de soţul ei, fără a preciza cu care, dar a vorbit de unele frustrări din partid. Suficient cât să menţină scandalul. Nicuşor Dan a reacţionat omeneşte. A spus că este mâhnit şi uluit de afirmaţiile mincinoase ale lui Sergiu Moroianu, multe similare cele vehiculate toată campania de adversarii USR.
Nu ştim care este adevărul. Unii îl cred pe Nicuşor Dan, alţii îl suspectează că vrea să scape de Clotilde. Fiecare va crede ce va dori, dar presa de partid va folosi din plin scandalul pentru a arăta că USR este la fel de murdar precum celelalte partide. De altfel, asta auzim de la instalarea tehnocraţilor, că politicienii sunt murdari, dar că şi Cioloş e la fel. Dacian Cioloş a fost demonizat pornind de la cel mai bun lucru pe care l-a făcut în ultimul an, campania de strângere de fonduri pentru Cuminţenia pământului. Era un subiect în jurul căruia puteam să ne manifestăm din nou patriotismul, iubirea de România. Dar ei, politicienii şi presa de partid, au reuşit să convingă lumea că Cioloş vrea să dea milioane de euro pe un bolovan, din banii românilor.
Dacă aşa numitele televiziuni de ştiri îşi propun să demonizeze USR, în câteva săptămâni vor face din Nicuşor Dan cel mai corupt personaj politic. Deşi este probabil cel mai curat. Asta este, dacă a intrat în politică, îl vor mânca... politicienii.

Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: