Dan Diaconescu (PP-DD): „Mă aştept ca USL să treacă la represalii”

Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, a reuşit cu greu să închirieze o sală pentru a-şi lansa candidaţii. Acesta este convins că liderii USL au interzis patronilor de hoteluri să-l cazeze peste noapte. Diaconescu spune că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a schimba culoarea judeţului întrucât blocându-i accesului lui Ponta spre Parlament se va destrăma USL. PP-DD încearcă de câteva zile să găsească un sediu de campanie, dar toate înţelegerile pică înainte de semnarea contractului.

Dan Diaconescu e de părere de USL se teme tot mai mult de Partidul Poporului. Ba mai mult, îşi acuză adversarii politici de faptul că au trecut deja la presiuni. Diaconescu spune că liderii USL de la Gorj au interzis  patronilor de hoteluri şi restaurante din Târgu Jiu să-l cazeze şi să-i închirieze o sală pentru a putea să-şi lanseze candidaţii. „Am încercat să găsim cazare la toate hotelurile din Târgu Jiu, însă peste tot ni s-a spus că nu există camere libere. Cu chiu cu vai am reuşit să ne cazăm pentru o noapte la o pensiune în afara Târgu Jiului. De asemenea, am căutat să închiriem o sală pentru lansarea candidaţilor. Am început cu restaurantul Ana şi am ajuns pe Insuliţă. Peste tot nu a existat nici o sală liberă. Sunt convins că liderii USL au interzis tuturor să ne închirieze camere sau săli. Asta se întâmplă când un judeţ întreg e colorat în roşu”, a declarat Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD Gorj spune că se aşteaptă ca useliştii să treacă inclusiv la represalii. „Mă aştept la tot felul de represalii. Ponta a încercat să aresteze un lider PP-DD de la Bistriţa, însă s-a dovedit că acuzaţiile erau nefondate”, a precizat Diaconescu.

„Un USL fără Ponta e ca o viperă fără corn”

Dan Diaconescu va candida, în Gorj, pe Colegiul lui Ponta. Acesta spune că va reuşi să obţină peste 60% din voturile alegătorilor de aici. „Puteam să candidez la Teleorman sau oriunde în altă parte, dar nu avea nici un rost. Doar de la Gorj îi pot bloca accesul lui Ponta spre Parlament. Un USL fără Ponta e ca o viperă fără corn. O ţară întreagă poate fi salvată cu voturile cetăţenilor dintr-un colegiu. Sunt sigur că voi obţine peste 60% din voturi”, a declarat Diaconescu.

Colegiul pentru care se bat Ponta cu Diaconescu are 38 de secţii, fiecăreia fiindu-i arondate aproximativ 700 de locuinţe. „La fiecare secţie sunt arondate câte 700 de case. Voi merge din casă în casă şi îi voi întreba pe oameni ce a făcut Ponta până acum pentru ei. Dacă nu i-a ajutat până în prezent, de acum încolo nu o va mai putea să o facă”, a precizat Dan Diaconescu.

ÎNŢELEGERI

PP-DD a încercat să închirieze o casă în zona centrală a municipiului pentru sediu de campanie, dar ulterior proprietarul nu a mai răspuns la telefon. Neoficial se ştie că acesta are închiriată o altă clădire la primărie şi nu riscă să piardă contractul. Mai mult, PP-DD a dorit închirierea unui restaurant pe toată perioada campaniei. La fel, înţelegerea a căzut, fără explicaţii din partea proprietarului.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: