Dan Negru: Revelionul, un soi de finală în divertismentul TV

Antena 1 pare să fie singura televiziune care a alocat resurse pentru un program divers în noaptea de revelion. Pro TV va transmite la miezul nopţii din Piaţa Constituţiei, un concert realizat de casa de producţie a lui Smiley.

Pe 31 decembrie, de la 20:00, Antena 1 se pune pe petrecere. De la 20:00, un adevărat „Chef de râs” se încinge la Antena 1, găzduit de îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru și Valetina Fătu.

„Noaptea Revelionului e un soi de finală de Champions League în divertismentul TV, când toate televiziunile vor să-și arate hainele de sărbătoare. Cu atât mai mare onoarea asta de a aduna cei mai mulți români la televizor timp de atâția ani consecutiv”, mărturisește Dan Negru, cel care va prezenta pentru al 15-lea an la rând principalul program de Revelion de la Antena 1, difuzat între 21:45 și 02:45.

„Longevitatea și răbdarea aduc succesul”, declară Dan Negru, cel care și anul acesta provoacă, în cadrul show-ului „2015, Revelionul starurilor”, două tabere de vedete, una feminină și cealaltă masculină, să demaște celebritățile care dau viață unor personaje foarte cunoscute și îndrăgite.

Tabăra vedetelor feminine, din care fac parte, printre altele, Alina Eremia, Alina Pușcaș, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase și Anca Țurcașiu se luptă cu tabăra vedetelor masculine, care mizează, printre alții, pe nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie și Giani Kiriță pentru a stabili care sunt celebritățile care se află în pielea și sub masca unor personaje celebre, precum Frankenstein, Gandalf sau duhul din lampa lui Aladin. De la 2:45, petrecăreții se vor muta „La Hanu’ Mirelei”, unde frumoasa Mirela Boureanu Vaida își întâmpină invitații pe acorduri de muzică populară.

ProTV merge pe mâna lui nea Mărin

ProTV intră în scenă la 20:30 cu Nea Marin miliardar. La ora 22:05 urmează America venim! Show-ul pune accentul pe întâmplările pline de umor si neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se afla pentru prima dată la New York. Aproape de miezul nopţii, transmisia se mută în Piaţa Constituţiei. Evenimentul HA HA HAPPY NEW YEAR – Bucureşti 2015! va ajunge in toata tara prin intermediul Acasă si PRO TV. La miezul nopţii vom număra trecerea dintre ani in direct împreună cu Smiley, Pavel Bartoş si Loredana.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: