Danezii caută personal medical în Gorj

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare Eures, vine în preajma sărbătorilor de iarnă cu o nouă ofertă a locurilor de muncă în străinătate. De data aceasta, Danemarca are nevoie de personal medical pentru spitalele de urgenţă. Salariile sunt destul de atractive şi se ridică la câteva mii de euro.

Danemarca vine în preajma sărbătorilor de iarnă cu câteva oferte de locuri de muncă în spitalele de urgenţă din diferite zone ale ţării. Astfel se oferă un post de şef departament oftalmologie pe perioadă nelimitată. Salariul porneşte de la 7.000 de euro cu posibilitate de creştere în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie. Se cere cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat dar şi abilităţi de soluţionare a problemelor, capacităţi de lider şi stil deschis de management. Tot Danemarca caută cinci medici psihiatri specializaţi în psihiatrie criminalistică. Durata contractului este tot nelimitată şi salariul porneşte tot de la 7.000 de euro lunar. „Se caută medici specialişti psihiatri, cu experienţă în psihiatrie criminalistică. Abilităţi de cooperare şi comunicare. Salariul de pornire în primele 6-12 luni este de 7.000 de euro brut lunar, timp în care se participă şi la cursuri de limbă daneză. Salariul poate creşte”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Gorj.

Tot în domeniul sănătăţii, Danemarca mai vine şi cu un post de medic specialist microbiolog, medic specialist patolog, medic specialist mamografii şi medic specialist radiolog. Toate posturile sunt pe perioadă nelimitată cu salarii începând de la 7.000 de euro lunar brut. Se cere cunoaşterea limbii engleze foarte bine dar şi experienţă în fiecare domeniu în parte. Durata de lucru este de 37 de ore săptămânal.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: