Scrisorile primite de PDL Gorj, premiate astăzi

Peste 1000 de copiii i-au scris lui Moş Crăciun pe adresa Partidului Democrat Liberal. Cele mai bune scrisori vor fi astăzi premiate în cadrul Galei “Scrisoare către Moş Crăciun” ce se va desfăşura la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu de la ora 17. La eveniment va participa şi un cunoscut naist roman, Damian Drăghici.

Acţiunea de anul acesta este un real succes pentru că faţă de anul trecut, când au fost primite 600 de scrisori, anul acesta 1.118 copiii din Gorj i-au scris Moşului portocaliu. Ieri, membrele Organizaţiei de Femei a PD-L Gorj au citit toate aceste scrisori pentru a le selecta pe cele mai inspirate dintre acestea. ”Acest eveniment a devenit deja tradiţie în cadrul PD-L Gorj, am primit şi în acest an foarte multe scrisori din localităţi de la cele mai apropiate până la cele mai îndepărtate. Copiii doresc de la Moş Crăciun începând cu portocale, până la lucruri îndrăzneţe precum autoturisme de lux”, a spus Maria Moţa, preşedinta Organizaţiei de Femei a PD-L Gorj. Aceasta mai spune că nici un copil nu va pleca fără un pachet de la Moş.  

Cea mai bună scrisoare va fi premiată cu suma de 5 milioane de lei, locul doi va primi 3 milioane şi locul trei, 2 milioane. De asemenea, vor exista şi cinci premii speciale.

La spectacol va fi prezent şi cunoscutul naist, Damian Drăghici, premiat cu două premii Grammy, cunoscut mai ales peste hotare, pentru interpretările sale alături de Joe Cocker.

Un alt eveniment similar se va desfăşura în data de 23 decembrie la Motru, prin acţiunea organizată de deputatul Severus Militaru, pentru copiii din localităţile apropiate acelei zone.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: