Gilortul s-a despărţit de antrenorul promovării, Tavi Iordache

Gilortul Târgu Cărbuneşti a intrat în linie dreaptă cu pregătirea debutului în noul sezon, pe banca echipei recent promovate în Liga 3 aflându-se acum Alexandru Avramescu, fost secund al lui Octavian Iordache, antrenorul cu care Gilortul a promovat şi de care s-a despărţit cu o săptămână înainte de debutul campionatului.

Gilortul pleacă la un drum greu, în Liga 3, într-o serie cu echipe de tradiţie şi cu aspiraţii mari de promovare, fără antrenorul care a contribuit la promovare. Tânărul antrenor Octavian Iordache a ales să se despartă de Gilortul cu o săptămână înaintea debutului noului sezon, din motive personale.

Echipa din Cărbuneşti a anunţat frumos despărţirea adresând mulţumiri pe pagina oficială. „Mulțumim frumos, Octavian Iordache!”, au scris pe facebook foştii săi elevi, amintind într-un mesaj emoţionant drumul parcurs împreună cu antrenorul promovării: „A făcut o bună parte a pregătirii pentru noul sezon, după care, din motive personale, a decis să se retragă pentru o vreme din fotbal. Un caracter frumos, modest și un exemplu de urmat. A pus mult suflet în tot ceea ce a făcut pentru echipa noastră”.

Tavi Iordache a ajutat echipa din Cărbuneşti din iarna acestui an să reuşească promovarea în Liga 3. Cartea sa de vizită avea deja o promovare în Liga 3, cea a echipei ACS Şirineasa din Vâlcea, formaţie preluată apoi de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

După ce în urmă cu doi ani reușea să promoveze cu ACS Șirineasa în Liga 3 și apoi să antreneze câteva grupe de copii de la Râmnicu Vâlcea, din iarnă Iordache a decis să pună umărul, ca antrenor, la câștigarea titlului de campioni judeţeni cu Gilortul și apoi la promovarea în Liga 3.

Meciul din Supercupa Gorjului din week-end a fost pregătit de antrenorul secund Alexandru Avramescu, cel care se ocupă acum de pregătirea primei etape a noului sezon.

Deşi au solicitat să dispute meciurile din campionat, de pe teren propriu, în zilele de vineri, FRF a programat deja meciul de debut pentru Gilortul pentru data de sâmbătă, 24 august.

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: