Daniel Băloi, numit secretar general al AJF Gorj

AJF Gorj are un nou secretar general după ce fostul secretar Emanoil Popescu s-a pensionat, funcţia fiind ocupată acum de fostul secretar general de la Pandurii, Daniel Băloi. Totodată AJF Gorj a anunţat echipele din judeţ că se pot înscrie în noul sezon 2021 – 2022 în primele 15 zile din luna iulie.

Fost arbitru şi conducător de club la Pandurii, Daniel Băloi, a fost numit secretar general al AJF Gorj, Acesta înlocuieşte fostul secretar general Emanoil Popescu, care s-a pensionat acum, dar a lipsit de mai mult timp din cauza unor probleme personale.

Interimatul pentru acest post de secretar general a fost asigurat în ultimul an de preşedintele Comisiei de Competiţii şi Disciplină, Marcel Dima. „Ca urmare a pensionării anticipate, AJF Gorj îi mulțumește domnului Popescu Emanoil pentru întreaga activitate desfășurată în asociație și îi dorește multă sănătate. Mulțumim totodată și domnului Dima Marcel pentru interimatul asigurat și îi dorim succes la revenirea în funcția de președinte al Comisiei pentru Competiții și Disciplină. Ca urmare a Statutului și a deciziei președintelui AJF Gorj, noul secretar general este domnul Băloi Daniel Emanuel, căruia îi dorim mult succes în activitate”, este comunicatul transmis oficial de AJF Gorj.

Asociaţia de fotbal a început de joi activitatea cu asociaţiile sportive şi cluburile din judeţ care sunt afiliate la AJF Gorj, după ce le-a transmis acestora că se pot prezenta la înscrieri pentru noul sezon: „În perioada 01-15.07.2021, vă rugăm să depuneți cereri de înscriere pentru ediția de campionat 2021-2022, prin e-mail (la adresa [email protected]), prin fax (0353.412.293) sau personal la sediul AJF Gorj. Pentru acceptarea cererilor de înscriere, cluburile și asociațiile sportive trebuie să nu aibă datorii la AJF Gorj”.

AJF Gorj organizează campionatele de seniori Liga 4 şi Liga 5, dar şi campionate judeţene de juniori C, D şi E, precum şi Cupa României la nivel judeţean și alte competiții de copii.

Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: