Încă un eşec pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în amicale

ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat miercuri încă un meci amical care nu a fost anunţat de club în programul de pregătire. Aflaţi la a treia săptămână de pregătire şi al doilea meci amical, elevii lui Cristian Lupuţ au pierdut la scor amicalul disputat la Bucuresti, cu FCSB, echipă care se afla la primul amical al verii.

FCSB a jucat primul meci amical din perioada de pregătire cu ACS Viitorul Târgu Jiu, miercuri, la baza din Berceni, iar formația roș-albastră s-a impus fără nici un fel de probleme, chiar la scor, cu 5-1. Acesta a fost al doilea meci amical pentru echipa lui Cristian Lupuţ care nu a anunţat în programul de pregătire acest joc, de fapt nici nu a anunţat oficial programul din această vară, ultima ştire de pe pagina oficială fiind cea de la meciul din Cupa României.

Dinu Todoran, antrenorul FCSB-ului, a ales să împartă lotul vicecampioanei României în două echipe, din care au făcut parte jucători care au primit mai puține șanse în sezonul precedent şi jucători tineri de la academie, doar după o zi acesta programând un alt amical cu Chiajna, semn că este în perioada în care testează jucători. „Următorul meci amical este programat joi după-amiază, începând cu ora 17:30, împotriva celor de la. Concordia Chiajna”, a mai informat FCSB pe pagina de Facebook a clubului. În ceea ce priveşte ACS Viitorul Târgu Jiu, clubul nu a comunicat detalii oficiale despre lotul folosit de Cristian Lupuţ la acest meci şi nici detalii legate de pregătire, fiind cunoscute decât cele publicate de presa locală.

Pentru formația roș-albastră a deschis scorul Ionuț Vînă în minutul 25, iar Alexandru Musi a majorat avantajul după numai trei minute, din pasa lui Andrei Cordea, fotbalist transferat în această vară. Paul Mitrică a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj pentru formația din eșalonul secund în minutul 40, dar Florin Tănase a înscris și el cu un minut înainte de finalul primei reprize. Ianis Stoica, jucătorul care a revenit după împrumutul la Slatina a făcut 4-1 pentru FCSB, iar Octavian Popescu a închis tabela în minutul 64, după cum a informat ProSport.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: