Pandurii l-a reconfirmat ca antrenor pe Călin Cojocaru

Pandurii Târgu Jiu a aşteptat în zadar un loc vacant în Liga 2, pentru că acesta nu a mai apărut, iar gorjenii au realizat că nu mai au nici o şansă şi se pregătesc deja să formeze un lot de Liga 3. Între timp conducerea clubului l-a reconfirmat ca antrenor pe timişoreanul Călin Cojocaru.

Conducerea clubului Pandurii a acceptat faptul că nu se mai poate ca echipa să joace în Liga 2 în noul sezon şi s-a resemnat cu Liga 3, acolo unde a retrogradat, mai ales din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat clubul şi a lipsei de sprijin din partea autorităţilor locale.

”Se pare că nu mai este nicio șansă să jucăm în Liga 2. Vor fi 20 de echipe în noul sezon, iar dacă va rămâne un loc vacant, nu avem cum să-l ocupăm noi, fiindcă nu suntem primii sub linia retrogradării. Poate e mai bine așa, fiindcă vom avea timp să formăm un lot competitiv. Obiectivul pentru primul sezon va fi promovarea în Liga 2”, a spus directorul clubului, Camilian Floroiu pentru liga2.ro.

Acesta a confirmat faptul că i se va face o ofertă de a continua pregătirea echipei tot antrenorului Călin Cojocaru. „Cert e că antrenorul Călin Cojocaru va putea rămâne alături de noi. El este antrenorul care va fi ofertat să continue cu echipa şi dacă va accepta şi va continua va fi antrenorul pandurilor, pentru că aşa e moral şi omeneşte, nu poţi renunţa la un om care, deşi nu are nici o treabă cu Târgu Jiul, a făcut atât de mult pentru echipă, în timp ce foarte mulţi de aici din Târgu Jiu nu au făcut nimic pentru menţinerea şi susţinerea acestei echipe. Iar acest om a făcut tot ce este posibil, omeneşte, ca Pandurii Târgu Jiu să nu dispară”, a explicat Floroiu la Radio Infinit.

Oficialul se referă mai ales la faptul că Pandurii nu a primit nici măcar un leu de la asociaţi sau autorităţile locale, pe toată perioada de doi ani cât antrenorul Călin Cojocaru s-a aflat la Târgu Jiu, dar echipa a continuat să existe, chiar dacă fără prea mari rezultate, cu jucătorii aduşi de antrenor, jucători care nu au fost plătiţi nici în sezonul anterior, nici în cel recent încheiat.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: