Pandurul Răchişan rămâne în Liga 2, la noul FC Braşov

Noua echipă FC Brașov a îmbrăcat echipamentul Coronei Braşov, echipa care a promovat în Liga 2, dar locul acesteia a fost cesionat de primărie unei alte echipe care se va numi FC Brașov Steagul Renaște. La noul FC Braşov s-a prezentat la reunire şi pandurul Ştefan Răchişan, care va rămâne să joace tot în Liga 2 după ce a retrogradat cu echipa din Târgu Jiu.

Fostul jucător de la Pandurii din ultimul sezon, Ştefan Răchişan, nu va mai reveni la reunirea lotului echipei din Târgu Jiu. Braşovean la origini, Răchişan a ales deja să joace la nivelul Ligii 2 la noua echipă care este în curs de formare la Braşov şi este puţin probabil ca acesta să mai prezinte la reunirea unei echipe de Liga 3. Acesta a şi evoluat la braşovenii de la FC Brașov Steagul Renaște, fosta Corona Brașov, care a pierdut miercuri seară, cu scorul de 1-2, amicalul disputat cu Rapid. A fost primul test în care antrenorul nou-promovatei în Liga 2 a fost Ilie Stan, însă al doilea al echipei în această perioadă de pregătire de vară, după cel cu noul Farul Constanța, cedat cu 0-2.

La acest amical, Ilie Stan a început cu opt jucători de la Corona și câte unul de la Kids Tâmpa, Olimpic Cetate Râșnov și SR Brașov, scrie Monitorul Expres. În partea secundă, Ilie Stan a trimis pe teren alți jucători decât în prima parte a jocului, iar printre aceştia s-a numărat şi fostul pandur Răchişan

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: