Darby şi Troupe, greu de înlocuit

După ce i-au pierdut pe Darby şi pe Troupe, oficialii Energiei s-au reorientat repede şi au adus la Târgu Jiu alţi doi americani puşi pe spectacol, Robert Giles şi Brandon Fields. Cei doi vor arăta de ce sunt în stare în amicalul de prezentare programat în această seară de la ora 19 contra Craiovei.

Suporterii Energiei sunt aşteptaţi cu mic cu mare la prezentarea lotului (ora 18) şi amicalul cu Craiova (ora 19), ambele programate diseară. „Mă aştept şi sunt convins că sala va fi plină pentru că acest sport este într-adevăr iubit în oraşul nostru. Şi vor veni cu atât mai mult să vadă noile achiziţii”, spune preşedintele Cumpănaşu reinstalat în funcţie după un sezon.

Vor face noii americani spectacol ?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă vor reuşi cei doi americani nou venişi, Giles şi Fields, să se ridice la nivelul predecesorilor Darby şi Troupe care erau extrem de populari la Târgu Jiu. „Dacă aş spune că le vor lua locul lui Darby şi Troupe poate că v-aş minţi, dacă aş spune că nu poate că iarăşi v-aş minţi. Nimeni nu poate lua locul nimănui. Darby are locul său în inimile gorjenilor ca de asemenea şi Troupe. Ei s-au remarcat la această echipă dar sunt convins că şi cei doi jucători americani veniţi în această vară vor face tot ceea ce este posibil să cucerească spectatorii de aici”, a adăugat Cumpănaşu.

„Aş vrea ca echipa să fie şi spectaculoasă dar aşa cum este cunoscută poziţia mea, eu tot timpul am fost pentru rezultat şi nu neapărat pentru spectacol. Dacă le putem îmbina pe ambele, cu atât mai bine. Aceeaşi poziţie o are şi Nikolic care vine dintr-o şcoală de baschet care urmăreşte rezultatele”            

Dan Cumpănaşu, preşedinte Energia Rovinari

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: