Arbitrul Ilyes a greşit contra ambelor echipe

Debutant în arbitrajul din prima ligă, arbitrul Adrian Ilyes nu a făcut faţă primului său meci din Liga 1. Brigada condusă de acesta a făcut praf meciul, greşind la nu mai puţin de şase faze: patru pro-Dinamo, două pro-Pandurii.  Conform GSP Adrian Illyes a avut o prestaţie penibilă, greşind la patru faze. Şi asistentul Petru Gaşpar s-a făcut de râs, el semnalizând două ofsaiduri inexistente.

1. În minutul 11, Torje a sprintat în interiorul careului celor de la Pandurii, a fost ajuns de Chiricheş şi a căzut ca fulgerat. Arbitrul a dictat penalty, însă reluările au arătat că fundaşul gorjenilor nu l-a atins pe dinamovist. Penalty-ul bătut de Cătălin Munteanu a fost scos însă de Lazar.
2. După numai zece minute, altă greşeală: Dinamo marchează prin Niculae, dar golul este anulat pentru ofsaid la Dănciulescu. Pe reluările TV, s-a văzut însă că Rusu îl scoate din ofsaid pe dinamovist.
3. În minutul 43, "centralul" a ieşit din nou "la rampă", când nu i-a dat decât "galben" lui Bakaj pentru un fault cu talpa pe tibie asupra lui Pintilii, deşi intervenţia dinamovistului era de cartonaş roşu.
4. În minutul 62, Illyes nu a văzut un fault evident în careu al lui Rusu la Torje.
5. Nouă minute mai târziu, "centralul" acordă uşor un penalty aceluiaşi Torje (71), după un contact "umăr la umăr" cu fundaşul Alexandru Vlad.
6. Minutul 88, tuşierul Gaşpar "se remarcă" din nou, semnalizând un ofsaid inexistent la Batin.

"Nu comentez arbitrajul, eu nu mă pricep la arbitraj"
Liviu Ciobotariu


"Arbitrajul a fost în nota evoluţiei noastre, adică foarte slab. Dar e vorba de un arbitru tânăr şi nu trebuie pus la zid, mai degrabă pe jucătorii mei pentru că nu am reuşit să-i aduc la un nivel de Divizia A. Astăzi au fost de Divizia C spre B".
Petre Grigoraş




Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: