Daruri şi colinde, de la Uniunea Femeilor din Gorj

Asociaţia „Uniunea Femeilor din Gorj” a desfăşurat, în luna decembrie a anului 2018, numeroase acţiuni umanitare pe raza judeţului. Printre acestea se numără ajutorarea unor familii cu posibilităţi financiare reduse, beneficiarii fiind din municipiul Târgu Jiu, comuna Dăneşti, oraşul Rovinari şi comuna Săuleşti.

Uniunea Femeilor din Gorj a organizat un târg de Crăciun cu elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Rovinari, au fost acordate 100 de pachete cu dulciuri pentru copiii din Rovinari şi a fost organizată o acţiune umanitară la centrele de îngrijire din Dobriţa şi Suseni, unde au fost oferite persoanelor găzduite aici, bătrâni, dar şi persoane cu dizabilităţi, un număr de 90 de pachete. De asemenea, membrele Uniunii Femeilor au susţinut şi un recital de colinde la Dobriţa şi Suseni, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Au fost identificate câteva familii defavorizate care au primit sprijin din partea Asociaţiei, ajutorul constând în pachete alimentare, haine, dulciuri, jucării, dar şi obiecte de mobilier donate de diverse persoane care au dorit să ajute. „Dorim să mulţumim celor care s-au implicat în aceste acţiuni umanitare pe care le desfăşurăm în judeţul Gorj. Cea mai recentă activitate a fost organizată pe 14 decembrie la centrele de îngrijire din Dobriţa şi Suseni. Echipa Uniunii Femeilor din Gorj a oferit un număr de peste 60 de pachete alimentare pentru centrul de la Dobriţa şi un număr de 28 pachete la Suseni“, arată un comunicat al asociaţiei.

Membrele Asociaţiei au pregătit câteva colinde, iar grupului de colindători i s-a alăturat şi Eduard Nedelcu, elev în clasa I la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Rovinari, care i-a încântat pe cei prezenţi cu melodii interpretate la vioară.

„Acţiunile au fost realizabile prin obţinerea unor sponsorizări şi donaţii, o parte din sprijin fiind oferit de supermarketul Carrefour, Direcţia Silvică Gorj, medicul Laura Bîrdeanu, dar şi de alţi gorjeni cu suflet care au dăruit din puţinul lor pentru ajutorarea celor din jur“, se mai arată în comunicat.

Asociaţia este condusă de Simona Rădoi - preşedinte, Andreea Popa - preşedintele filialei Târgu Jiu, vicepreşedinţii Ana Maria Lungu şi Mihaela Oarfă, Loredana Pupăzan, membru în Consiliul Director.

Galerie foto




Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: