Apă pentru sinistraţii din Albeni

Cadou nesperat înainte de sărbători pentru sinistraţii din Câmpu Mare. A fost finalizată reţeaua de alimentare cu apă, iar oamenii nu se vor mai chinui de acum înainte să ia apă de la singura pompă existentă în sat. De aproape zece ani de când s-au mutat în Albeni, sinistraţii nu au avut niciodată apă la robinet.

Lucrările la reţeaua de alimentare cu apă s-au încheiat de câteva zile, iar oamenii se pot bucura deja de apă. „Este ceva ce mi-am dorit foarte mult să realizez în acest mandat. Oamenii de acolo mi-au şi solicitat acest lucru şi era nevoie de apă. Reţeaua de apă s-a finalizat de câteva zile şi oamenii au acum acces la apă. Nu a fost niciodată apă acolo de când s-au mutat. Singura sursă de apă a dumnealor era acea pompă stradală, construită de Crucea Roşie, când s-au mutat familiile la Câmpu Mare. Mulţi şi-au construit fântâni în curte, dar restul mergeau şi luau apă de la acea pompă”, a explicat primarul Ionuţ Stan.

Vestea a fost de bun augur pentru sinistraţii care locuiesc în casele ridicate de Guvern în localitatea Câmpu Mare din Albeni, mai ales că nu au avut niciodată apă. „Ne bucurăm foarte mult că ne-a băgat domnul primar apă. Acum nu mai îngheţăm să mergem după apă, cu bidoanele la pompă. A fost foarte greu în aceşti ani. Toţi au venit, ne-au cerut votul şi ne-au promis, dar nu au prea făcut ceva pentru noi. E bine că măcar acum avem apă”, a spus o femeie din Câmpu Mare. „Mai aşteptăm să se facă şi drumurile, că arată rău. Avem încredere că se va rezolva şi problema cu terenurile, pentru că nu s-a găsit nicio soluţie. Este bine că avem apă acum şi nu mai mergem pe jos până la pompă, că e frig şi mai îngheaţă”, a fost mesajul unui alt localnic.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: