Davidoiu, noi legături cu CE Oltenia

Eugen Davidoiu, fostul director al Societății Naționale a Lignitului Oltenia (SNLO), același care a dat tunul cu Best Recuperare Creanțe, dosar de care nu se mai aude, nu poate sta departe de Gorj. El este membru în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a companiei Electrocentrale Grup. Aceasta este societatea cu care CE Oltenia a încheiat, în data de 26 martie 2013, un contract de novație. După acest contract, debitor la CE Oltenia devine Electrocentrale Grup, nu Termoelectrica. Datoria pe care Termoelectrica o avea la compania din Gorj trecea de 28 de milioane de lei. Ulterior, tranzacția s-a finalizat prin darea în plată a unui grup pe gaz de la Brăila, în contul acestor datorii.

Din Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) fac parte Gabriel Deaconu, Iuliana Dinu, Eduard Buleziuc, Eugen Davidoiu și Eduard Olteanu, cel din urmă reprezentând Electrocentale în AGA CE Oltenia.

În final, judecând după informațiile de la această oră, afacerea pare să fie în favoarea Electrocentrale Grup. CE Oltenia a mai plătit și 8 milioane de lei și trebuie să facă o serie de investiții deoarece grupul pe gaz nu a mai fost pornit de mai bine de doi ani. În plus, nu este nici autorizat. (M.B.)

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: