Daviţoiu: PSD avea nevoie de obrăznicia lui Călinoiu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Gorj, Nicolae Daviţoiu, a spus că PSD l-a reprimit pe Ion Călinoiu în partid pentru că avea nevoie de obrăznicia acestuia. Şi de cele trei procente pe care le-a luat ca independent la parlamentare, mai spune Daviţoiu, care susţine că partidul lui Liviu Dragnea a scăzut sub 30% în sondaje.

Daviţoiu a comentat miercuri la Tele 3 faptul că Partidul Social Democrat l-a reprimit în partid pe Ion Călinoiu. „Acum PSD are nevoie de cele 3% pe care le-a avut Călinoiu în 2016, să treacă de 30%, scorul la care sunt acum în sondaje. Călinoiu le aduce 3%, dar vor pierde mai mult. Dacă voiau doar să câştige, ar fi trebuit să îl ia pe Ion Ciocea”, a spus Daviţoiu.

Liderul PMP Gorj susţine că PSD a avut nevoie de tupeul lui Călinoiu în lupta cu adversarii politici. „Gradul de obrăznicie al lui Ion Călinoiu, tupeul, pentru asta l-au luat. Ca să ajungă din nou preşedinte executiv, nu cred. Mihai Weber şi Cosmin Popescu, nu am nimic cu ei, dar nu sunt locomotive. Este greu de crezut că unul dintre ei l-ar putea bate pe Marcel Romanescu la Târgu Jiu. În momentul de faţă nu văd o locomotivă. S-ar putea să îl resusciteze pe Marcel Romanescu şi să îl ia la ei”, a mai spus Daviţoiu, care spune că PSD Gorj trece printr-o criză de soluţii.

Daviţoiu a spus că PSD are nevoie de Călinoiu ca să bată cu pumnul în masă în faţa primarilor, doar că acum, nemaifiind preşedinte de Consiliu Judeţean, nu mai are masa în care să bată.

Vizualizări: 1,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: