Ieri prieteni, azi duşmani. Iriza cercetează cum a ajuns Călinoiu director

Chiar dacă au fost colegi şi au luptat pentru acelaşi scop, acum sunt duşmani de moarte. Scarlat Iriza şi Ion Călinoiu sunt în război deschis. În timp ce Călinoiu îl face „bârfitor”, Iriza anunţă că vrea să verifice cum a ajuns Ion Călinoiu director la Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj.

Senatorul ALDE Scarlat Iriza nu se poată împăca deloc cu ideea că Ion Călinoiu a revenit în politică. A anunţat că acesta din urmă este director ilegal la Ape. „Să-mi spună şi mie cei cu putere de decizie cum a ajuns un inginer agronom în funcţia de director la Apele Române Gorj, când în statutul lor scrie clar că trebuie să ai cel puţin şase ani vechime ca să fii director. E strigător la cer! Eu o să mă duc la ministrul Apelor şi Pădurilor să vadă cum a ajuns acest individ director acolo, pentru că el ocupă funcţia ilegal”, a declarat, la Radio Infinit, senatorul Scarlat Iriza.

Iriza pare să-şi fi făcut temele şi l-a urmărit mult pe Ion Călinoiu de când e director. Ştie sigur că nu merge la şedinţele convocate de prefect. „În fiecare săptămână, se fac comandamente cu toate deconcentratele la Prefectură. Acest Ion Călinoiu nu se duce la şedinţe. E obligat, dar el nu se duce. El trimite inginera şefă ori vreo fată de pe acolo de la Ape. De ce nu se duce? Prefectul ceartă instituţiile deconcentrate care trimit pe altcineva în loc, de Călinoiu nu se ia deloc. Îi e frică lui Ciprian Florescu de Ion Călinoiu?”, s-a întrebat Iriza.

 Călinoiu: E defăimător şi bârfitor

De partea cealaltă, Ion Călinoiu nu face prea multe comentarii. Îl acuză pe fostul său coleg că este traseist şi că-l bârfeşte. „Vorbeşte în numele partidului fără să-i dea partidul girul, vă daţi seama câtă încredere trebuie să aibă oamenii în Iriza. E un traseist foarte clar. Nu aduce voturi, dar are mandate de parlamentar. Nu mi-e deloc interesant subiectul Iriza, dar el a făcut mai multe pentru el. Meseria lui e de defăimător şi de bârfitor”, a fost reacţia lui Ion Călinoiu.

Vizualizări: 1,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: