DD s-a mutat la Gorj, Ponta vine două zile pe săptămână

Victor Ponta va veni vineri la Târgu Jiu, alături de Crin Antonescu și Daniel Constantin, când va avea loc și lansarea candidaților USL. Candidatul de pe Târgu Jiu spune că va fi în campanie două zile pe săptămână. Ponta nu a vrut să comenteze candidatura lui Dan Diaconescu pe colegiul 6 Târgu Jiu.

Victor Ponta spune că nu crede că va obține scorul lui Florin Cârciumaru, dar că va convinge oamenii să-i dea votul. Deși Dan Diaconescu s-a mutat cu cățel și purcel la Gorj, Ponta spune că funcția nu-i permite să vină prea des. “Marea problemă este că, evident, o să vin cam două zile pe săptămână, vineri o să avem lansarea candidaților. Nu o să reușesc să fiu în fiecare zi la Târgu Jiu, însă cel puțin două zile pe săptămână voi fi la Târgu Jiu. O să ne vedem vineri seară și evident că o să încerc să vin cât mai des”, a spus Ponta.

Premierul a anunţat că va interzice alimentele electorale în campanie: „Dăm ordonanță cu ce se poate da în campanie, deci nu o să mai fie vesel ca până acum, sper să fie mai liniștit. Brichete, pixuri, căciuli, fulare, dar obligatoriu inscripționate, pliante, etc. Și am mai pus alte obiecte, dar nu pot să aibă o valoare mai mare de 10 lei. Am scris foarte clar că nu se poate cu mâncare și băutură, plasele cu ulei, zahăr, nu sunt permise”, a mai spus Ponta.

Dan Diaconescu va fi şeful de campanie al lui Ponta

În apropierea noilor alegeri, Ponta și-a amintit de contracandidatul din 2008, Marcel Romanescu, și s-a interesat de acesta la prefectul județului Claudiu Teodorescu, prezent la întâlnire. Teodorescu l-a informat că este șef de campanie la PNL Gorj. Acesta a făcut și o glumă referitoare la fostul și actualul său contracandidat. “Ce face Marcel? Și pentru mine face campanie, pentru că e pe colegiu cu mine. Asta înseamnă că în 2016 o să-mi fie șef de campanie Dan Diaconescu? Nu! Dincolo de orice Marcel e un om educat și civilizat, nu pot să-l compar cu altcineva. Eu sper să fie liniște”, a mai spus Ponta.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: