De 3 ori Farul pentru fanii Energiei!

Fanii echipei de baschet a Energiei vor avea parte de un show pe cinste în următoarele 3 zile. Echipa lui Nini joacă sâmbătă cu Farul în campionat, iar apoi duminică şi luni tot contra marinarilor, dar în Cupă.

Energia nu ar trebui să aibă nicio emoţie în aceste 3 dueluri cu Farul. O victorie clară în meciul de campionat, dar şi o calificare lejeră în Final Four-ul Cupei sunt obiectivele gorjenilor.

Să fie spectacol!

Energia arată bine sub comanda selecţionerului naţionalei de fete, Florin Nini. După 11 meciuri, Energia e pe locul 5, la numai 2 puncte de lider. Pentru fanii baschetului din Tg-Jiu urmează un adevărat recital. Energia joacă sâmbătă de la ora 19:00 în Sala Sporturilor cu Farul Constanţa, o echipă cu o singură victorie în 12 etape. Darby şi compania nu-şi fac griji decât în privinţa scorului, dorind să facă un spectacol şi pentru fani. Energia profită de vizita marinarilor la Tg-Jiu şi le-a propus acestora să joace şi cele două meciuri din sferturile Cupei, programate iniţial pentru luna ianuarie. Farul a fost de acord, Federaţia la fel aşa că meciul de campionat va fi completat duminică de la ora 19:00 şi luni de la ora 11:30 cu cele două jocuri din Cupă. Energia nu se poate gândi la paşi greşiţi în aceste 3 meciuri. „Într-adevăr sunt meciuri mai uşoare, dar noi le tratăm serios. Vrem să ne facem jocul nostru obişnuit, nu vrem să apară un dezechilibru de formă sportivă. Nu facem experimente, tratăm serios aceste meciuri. O să rotim şi jucătorii, dar este clar că de fiecare dată vom intra de la bun început cu cea mai bună formulă. O să dăm minute şi celor care nu au prea jucat până acum”, anunţă Florin Nini.

Duminică, veniţi cu jucării!

Mai marii Energiei profită de apropierea Sărbătorilor pentru a pune în practică tradiţia cu jucăriile. Astfel la meciul doi cu Farul, cel de duminică de la ora 18:00, spectatorii sunt rugaţi să vină la Sală cu o jucărie la ei pe care s-o arunce apoi pe parchet. Jucăriile strânse vor fi donate copiilor cu probleme din Tg-Jiu prin intermediul Asociaţiei Tinere Speranţe Gorjene. „Şi noi cei din stafful tehnic, dar şi jucătorii, vom oferi câte o jucărie. Ne bucurăm că putem participa la asemenea acţiuni, suntem tot timpul deschişi la aceste acţiuni de caritate. Aş dori să se facă aceste acţiuni în toate sălile de sport din România”, spune secundul Radu Stroescu.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: