De când expirase mandatul de director al lui Bălăeţ la clubul primăriei

Mandatul lui Robert Bălăeț ca director al CSM Târgu Jiu expirase de şase luni, după cum a precizat primarul Marcel Romanescu. Primăria Târgu Jiu a recurs însă la promovarea fostului director pe un alt post, de Şef Serviciu Secţii Sportive, şi apoi la delegarea sa pe postul de director până la organizarea noului concurs.

Fostul director al CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, cel care a ocupat, timp de trei ani acest post, nu mai avea mandat pentru a conduce clubul primăriei de aproximativ şase luni. Primarul Marcel Romanescu a precizat că mandatul lui Bălăeţ expirase la finalul anului trecut şi că fostul fotbalist a fost promovat ca șef serviciu în cadrul CSM, fiind delegat ulterior să conducă clubul în continuare până la organizarea concursului.

„De câteva luni de zile mandatul său încetase, Robert Bălăeţ nu mai deţinea doar funcţia de director, pentru că mandatul de trei ani de zile expirase, cred că la sfârşitul anului trecut, undeva la sfârşitul anului 2021 sau începutul anului 2022. Apoi a fost promovat pe o funcţie de şef serviciu, a fost o poziţie vacantă de şef serviciu în cadrul organigramei de la Clubul Sportiv Municipal, iar, ulterior, i s-a delegat activitatea de director. Deci, acum, Robert Bălăeţ, ocupă un post de şef serviciu în cadrul CSM Târgu Jiu, cu o delegaţie pentru ocuparea postului de director până la ocuparea acestuia”, a declarat primarul Romanescu la Radio Infinit.

Edilul a mai precizat că nu există nici o interdicţie pentru Robert Bălăeţ să participe la acest concurs, pe postul pe care acum îl ocupă prin delegare. „Sigur că se poate înscrie, concursul este pentru toţi cei care îndeplinesc condiţiile de participare. Inclusiv Robert Bălăeţ se poate prezenta la acest concurs”.

Persoanele  care îndeplinesc condiţiile de participare la acest concurs, din sportul gorjean, pot fi numărate pe degetele de la o mână, printre acestea fiind, din această vară, şi Robert Bălăeţ.

Postul de director al clubului primăriei, CSM Târgu Jiu, a fost scos la concurs la începutul lunii iulie, urmând ca înscrierile să se facă până la data de 14 iulie.

Vizualizări: 270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: