Ce condiţii se impun pentru ocuparea postului de director al CSM Târgu Jiu

Clubul sportiv al Primăriei Târgu Jiu a anunţat că se caută director, postul fiind ocupat în această perioadă de seful Serviciului Secții Sportive din cadrul clubului, promovat temporar în această funcție. Deşi nu s-a anunţat oficial acest lucru, Robert Bălăeţ este acum şef de serviciu în cadrul primăriei, ocupând prin delegare postul de director al CSM până la organizarea concursului.

Candidaţii la postul de director al clubului primăriei au timp să îşi depună dosarele până la data de 14 iulie, ora 17.00, la Compartimentul de resurse umane, managementul funcţiei publice și contractuale din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Interesante sunt criteriile specifice pe care aceştia trebuie să le îndeplinească, fiind probabil foarte puţine persoane care le pot îndeplini în Gorj, doritorii având nevoie de studii universitare în domeniul educație fizică și sport dar şi de diplomă de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor. „Condiţii specifice: să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul educație fizică și sport; să fie absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art.153 alin.(2) din Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare; vechime: minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor, din care minimum 3 ani în funcții de conducere în domeniul educație fizică și sport”, se arată în comunicatul oficial prin care se anunţă scoaterea la concurs a acestui post de director.

Faptul că au nevoie candidații de minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor, din care cel puțin 3 ani în funcții de conducere în domeniul educație fizică și sport, reduce drastic numărul celor care pot candida, aceste condiţii fiind probabil îndeplinite doar de foşti conducători de la cluburile locale de fotbal sau chiar de la CSM, un exemplu fiind cel al fostului director al LPS, Gabriel Răscol sau al expertului sportiv Dan Ilieş.

Candidații vor susține proba scrisă în data de 26 iulie, la sediul primăriei, iar interviul în maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Organizarea acestui concurs a fost aprobată de Consiliul Local în ședința extraordinară din data de 16 iunie.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: